42 12345
上一頁下一頁
發新話題

女找男SL

收藏  |  訂閱
41  7.7k

女找男SL

呢度好似少咗好多人玩,試吓有冇緣份可以識到下一個你
我30+女唔肥,想搵一個溝通到每日傾下計關心下大家嘅SL, 之前SL都係 U仔識差唔多keep咗兩年。

唔強求隨緣,窮缺勿濫😁
有意pm 有相會加,冇加即係唔啱啦, thanks~No tg

引用:
原帖由 酒店小師姐 於 2021-7-14 09:38 發表 查看引用來源
我30+女唔肥,想搵一個溝通到每日傾下計關心下大家嘅SL, 之前SL都係 U仔識差唔多keep咗兩年。

唔強求隨緣,窮缺勿濫😁
有意pm 有相會加,冇加即係唔啱啦, thanks~ ...
一定爆pm

點俾相呢 唔通放係度 不如你pm我交換tg吖

引用:
原帖由 酒店小師姐 於 2021-7-14 09:38 發表 查看引用來源

唔強求隨緣,窮缺勿濫😁
有意pm 有相會加,冇加即係唔啱啦, thanks~ ...
點俾相呢 唔通放係度 不如你pm我交換tg吖

引用:

唔強求隨緣,窮缺勿濫😁
齋傾計都要相???定係啱樣啱傾會有進一步發展先???

引用:

唔強求隨緣,窮缺勿濫😁
How are you ah. Cheers

點睇相?? PM都SEND唔到相俾你喎

我都好想知點比相,不如你試下比我先

pmed you la

加wechat可以睇相😁

DELETE DELETE DELETE

42 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆