上一頁下一頁
發新話題

關於佐敦天X人X一問

收藏  |  訂閱
79  12.7k

關於佐敦天X人X一問

有冇人幫襯過?想知道呢啲場有啲乜嘢服務?
想知道真係幫襯過嘅人嘅答案。

🙏

引用:
原帖由 dcat20 於 2020-5-31 21:44 發表 查看引用來源
有冇人幫襯過?想知道呢啲場有啲乜嘢服務?
想知道真係幫襯過嘅人嘅答案。

🙏
去試完枱,大部分北,佐敦收費,個場好光新裝,囡質素近中港或Newyork咁上下,未去過可以試下

引用:
原帖由 simonchow666 於 2020-6-11 21:50 發表 查看引用來源
去試完枱,大部分北,佐敦收費,個場好光新裝,囡質素近中港或Newyork咁上下,未去過可以試下
呢間都好似係新興6樓/JD水都/NYC同一個老細, 識水都之前有條女(唔係我坐)過左去做媽咪但唔知叫乜名..C兄有無老豆/老母名可開, 成日去水都好悶....

中段可找moon 媽,我老介見過佢一次,個呀媽重靚過d囡

引用:
原帖由 simonchow666 於 2020-6-16 21:39 發表 查看引用來源
中段可找moon 媽,我老介見過佢一次,個呀媽重靚過d囡
咁得..我依家就想去~~~

開左moon 媽,坐左1個半鐘走左!麻麻。可能新黎加埋都好多客!下次試多次!依定過返水都坐緊

引用:
原帖由 HAPPYQ88 於 2020-6-16 08:23 發表 查看引用來源
開左moon 媽,坐左1個半鐘走左!麻麻。可能新黎加埋都好多客!下次試多次!依定過返水都坐緊
4楼爆到七彩,好多新女。

女女成日兩邊走,NYC,近。。。

引用:
原帖由 reddoor 於 2020-6-17 06:14 發表 查看引用來源

4楼爆到七彩,好多新女。
我都成最少3~4年無去過4/f, 怕d妹妹仔厭我老鬼(4x到尾)..所以好少去, 之前係開晚舞Lisa媽(依家都唔知有無做), C兄依家有乜好介紹 ?

引用:
原帖由 simonchow666 於 2020-6-11 21:50 發表 查看引用來源
我未去過呢種場,想知道有乜嘢玩、點玩法?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆