伏啊伏

收藏  |  訂閱
23  5.1k

伏啊伏

話說今日行福華街130號,見有條肥妹開價300,是但入閘.跟住佢猛sell莞式,880,我話下次先至做,佢即刻黑口黑面.
沖完涼上床,佢用隻沙紙咁粗嘅手猛chock我細佬.
chock極都唔硬,叫佢吹,佢話環保吹要加200,戴套吹加100.
即時火都嚟,叫佢打夠30分鐘,佢話係15分鐘唔包出.
轉頭就話夠鐘.
我話我一定俾個劣評佢.點知佢追出門大叫話我自己唔硬.....................(下刪200字)
而家深水埗真係揾笨七.

附件

引用:
原帖由 吳廣治 於 2020-5-22 20:51 發表 查看引用來源
話說今日行福華街130號,見有條肥妹開價300,是但入閘.跟住佢猛sell莞式,880,我話下次先至做,佢即刻黑口黑面.
chock極都唔硬,叫佢吹,佢話環保吹要加200,戴套吹加100.
即 ...
係咪替工?

引用:
原帖由 qwertyuiop2016 於 2020-5-22 20:59 發表 查看引用來源
係咪替工?
佢話係,仲話未做過141,失業至做.

引用:
原帖由 吳廣治 於 2020-5-22 21:05 發表 查看引用來源

佢話係,仲話未做過141,失業至做.
替工跌錢機會大,我玩咁多年都係搵過幾次替工,試過沖完涼囡囡話得10分鐘屌,但都冇你跌得咁勁。
最慘害埋原庄囡囡,所以囡囡租房比人真係要代價。

引用:
原帖由 qwertyuiop2016 於 2020-5-22 21:21 發表 查看引用來源
替工跌錢機會大,我玩咁多年都係搵過幾次替工,試過沖完涼囡囡話得10分鐘屌,但都冇你跌得咁勁。
最慘害埋原庄囡囡,所以囡囡租房比人真係要代價。 ...
試過一次在鴨寮街400,又係唔包吹,要吹加100.
下次真係唔好咁老定,問清楚全套包D乜.

引用:
原帖由 吳廣治 於 2020-5-22 21:36 發表 查看引用來源

試過一次在鴨寮街400,又係唔包吹,要吹加100.
下次真係唔好咁老定,問清楚全套包D乜.
係ssp有兩個地方話唔包吹,吹要加1魚,但係你話唔駛吹囡囡通常都會幫你吹,有某d樓上骨上年已加價但係都有d唔敢加,141都想加但係竟爭太大唔係話加就加所以先有呢d現像出現。

引用:
原帖由 吳廣治 於 2020-5-22 20:51 發表 查看引用來源
即 ...
深水埗真是10次跌9次😩😩

引用:
即 ...
深表同情 !我也常遇不理想 !買估票也有風險存在!希望下次會好!

引用:
原帖由 呂布小子 於 2020-5-22 22:14 發表 查看引用來源

深水埗真是10次跌9次😩😩
講采數,酒店美少女都中過伏,不過平嘢冇好就真嘅

引用:
原帖由 吳廣治 於 2020-5-22 04:51 發表 查看引用來源
即 ...
唔硬真喺好傷人心,仲要比朱扒奚落,深表同情。

前往最後回覆