有無人去開旺角嘅夜總會/仁K?

收藏  |  訂閱
17  4.7k

有無人去開旺角嘅夜總會/仁K?

消費幾多?

[quote]原帖由 china_enter 於 2020-5-8 23:45 發表 查看引用來源
消費幾多?看你消費什麼而己!一般叫條女坐檯,在房內茶舞大概每小時3-4百。  晚舞5-6百左右啦!給女的貼士,可隨你意的!看你要求她什麼,她給你什麼而定!

有些還在下午三時前設有早場,每鐘三百有找。同一條女可能在不同場有不同收費,不是她自己覺得值幾多而是跟該場的一般收費。

引用:
原帖由 china_enter 於 2020-5-8 23:45 發表 查看引用來源
消費幾多?
china_enter, 你系"性本善"出post, 寫明"我系女, 鍾意男友無套內射". 其實你有無賓州?

引用:
原帖由 MCAU77 於 2020-5-12 12:56 發表 查看引用來源
有些還在下午三時前設有早場,每鐘三百有找。同一條女可能在不同場有不同收費,不是她自己覺得值幾多而是跟該場的一般收費。
咁又唔係貴

有冇其他收費

增值服務點計?

引用:
原帖由 吳嘉晉 於 2020-5-11 22:07 發表 查看引用來源
咁又唔係貴

有冇其他收費

增值服務點計?
三点前冇乜高質女返工,多數喺搞野客,搞完就走,有哟塲收300一粒钟,女收500,中老北多,唔搞野女唔想坐,拆80,平过洗碗。

引用:
原帖由 reddoor 於 2020-5-12 14:57 發表 查看引用來源

三点前冇乜高質女返工,多數喺搞野客,搞完就走,有哟塲收300一粒钟,女收500,中老北多,唔搞野女唔想坐,拆80,平过洗碗。
嘩 一個鐘先80

以前聽人講好多食晏去都有好野,陀北都有

不過幾年前

引用:
原帖由 Mingwang 於 2020-5-9 11:21 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 china_enter 於 2020-5-8 23:45 發表 查看引用來源
消費幾多?看你消費什麼而己!一般叫條女坐檯,在房內茶舞大概每小時3-4百。  晚舞5-6百左右啦!給女的貼士,可隨你意 ...
未必係我發佈的

回覆 4# hkg369 的帖子

基路難行定基不可失?

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-5-12 13:23 發表 查看引用來源
china_enter, 你系"性本善"出post, 寫明"我系女, 鍾意男友無套內射". 其實你有無賓州?
This one

https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=70035002&extra=page%3D1

前往最後回覆