上一頁下一頁
發新話題

幾悶既往事。抒情用。井1 有張舊相

收藏  |  訂閱
74  25.0k

幾悶既往事。抒情用。井1 有張舊相

主角 係我十年前女友Candy.個時佢30歲。做NGO文職。樣似DJ 卓X芝。 身高165cm到。都算橫。
初頭喺D交友版識,但頭一两年唔多聯絡。直至佢同前男友分手先開始熟。個時我又自己住,都算係第一條女帶返自己簍口。
形容返佢先,起初我見完佢到溝佢個時,覺佢好保守同吸引力唔大。但溝咗到食咗,到今日為止係最回味。所以喺到吹下。寫下点入手先。佢個時同佢ex 同居半年分手。之前我同C係普通朋友,食過一兩次飯。分手後,搬返佢一家五口嘅屋到住,成日同佢媽有嘈。我好記得嗰日係瑞午,佢突然MSN我話叫我借電腦做嘢,個時佢已知我一個人住。
個日上到來,一身運動服。做完嘢,佢就走。我個時單身又冇乜心溝佢,佢keep住有两個月咁上我到。直到八月到有一晚,佢成十一点打比我。
C: sorry ! 我同屋企嘈咗,個friend 男友又返嚟。你介唔介意收留我一晚。我喺深井。你可唔可以揸車過來。佢只帶咗一個行李喼。咁上到來,好普通咁,各自返房訓覺。住咗兩三睌。咁大家熟咗,多咗contact.C: 好多謝你,你好好人。大家普通朋友你都咁take care 我。出咗糧我請你食餐好。
好坦白,嗰時我又冇乜機心。大家又冇乜contact 成個月。
開學日, 佢喊住打比我: 我好可憐,今次同個妹吵大镬,我執咗嘢去我friend到,但佢話佢男友mind..
我又做大好人,揸車由屯門接佢。住咗两三晚,大家各自返工同訓。佢都好識做人見我雪櫃冇嘢,識去百佳補貨。C: 你冇女友咩?我諗住過幾日就走,我有去揾屋。你放心,不過点都要感激你。
嗰個星期我仲隔日陪佢去士瓜灣揾D 單人房。突然一刻,對佢有D憐愛。上到一個單位,一開四,5000元租
個業主仲串七七。環境喺極差。
我: 你唔介意,你喺我到住先。你覺唔ok,你得閒咪同我去百佳補下貨。我仲傻到配條門匙比佢,去IKEA 買埋碗筷比佢。
C: 你對我真係好好!
又咁一個星期,直至一晚。佢十点到打比我。話樓下個新保安問長問短唔比佢上樓。咁啱我又返到樓下附近。
一入大堂,我同個保安,呢個係我老婆。一手拖佢入lift.

附件

回覆 1# garyhorse 的帖子

半夜d靈感出晒黎,再出啦。

引用:
原帖由 HCHNOV 於 2020-4-26 00:15 發表 查看引用來源
半夜d靈感出晒黎,再出啦。
入到屋,燈都未開,同佢已喺sofa 車。車咗陣。C : 你好衰!搞到我㷫哂。你等我嘳D香水先。我一手開始除咗Tshirt,末除bra ,一手揸唔哂又軟又大,乳暈大同粉。净係揸對波已愛不借手。平時咁密實,哗原來咁勁。有33C.我訓上去同車同啜波,一手摸,佢條牛仔裤巳濕哂。條J硬過鐵,拉佢入房,上套即入。由於係新鮮同佢第一次。我好快射哂。沖完凉,兩個拖住手仔去食宵夜。幾浪漫.食完返到屋,凉都未沖。我已拉佢入房。
C: 估唔到你咁咸濕。
我: 你都係我女友。梗係。。
我已交換口水,一路打一路揸。訓上去啜,佢成身好似發燒咁,好熱。我用脷lam佢大脾,條床單已濕咗一大片。上套直入,佢叫得好細聲。佢下面好得意,佢一high,佢下面會吸下吸下。所以令我好快射。做完大家攬住訓。

回覆 3# garyhorse 的帖子

請鬼容易送鬼難,師兄

引用:
原帖由 garyhorse 於 2020-4-26 00:07 發表 查看引用來源
主角 係我十年前女友Candy.個時佢30歲。做NGO文職。樣似DJ 卓X芝。 身高165cm到。都算橫。
初頭喺D交友版識,但頭一两年唔多聯絡。直至佢同前男友分手先開始熟。個時我又自己住,都算係第一條女帶返自己簍口。
形容返佢 ...
既然咁合拍,最後為何沒有结果?可惜…………

呢個往事唔係好悶啫,吊到我個胃口

引用:
原帖由 pc6983 於 2020-4-26 08:36 發表 查看引用來源
呢個往事唔係好悶啫,吊到我個胃口
師兄,真係?

引用:
原帖由 waterbarbar 於 2020-4-26 07:46 發表 查看引用來源
請鬼容易送鬼難,師兄
自從個日起,我哋同居咗有2年。

支持C兄繼續寫往事。

引用:
原帖由 garyhorse 於 2020-4-26 08:43 發表 查看引用來源
師兄,真係?
真㗎,最重要係有女自動送上門

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆