上一頁下一頁
發新話題

有d女人真系會令人把持吾住

收藏  |  訂閱
236  31.5k

有d女人真系會令人把持吾住

我講緊嘅系人妻,外表良家少婦,原來系淫底,呢d女人先吸引,好想屌但又系朋友妻,男人就系咁,鳩硬冇人性~好在我還有点点人性,除非老友默許,阿嫂又吾抗拒!
吾好又同我講冇圖冇真相,純討論~

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2020-4-24 12:50 發表 查看引用來源
我講緊嘅系人妻,外表良家少婦,原來系淫底,呢d女人先吸引,好想屌但又系朋友妻,男人就系咁,鳩硬冇人性~好在我還有点点人性,除非老友默許,阿嫂又吾抗拒!
吾好又同我講冇圖冇真相,純討論~ ...
有興趣就來交流交流
講下有冇索人妻,講下点食人妻

我有个離婚人妻
一兩个月先食一次

agree nomore
引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2020-4-24 12:50 發表 查看引用來源

我都中意人妻,個零月食一次

你又知係淫底????

引用:
你點知佢淫,勾勒引你对你出手,出囗?

引用:
人妻先最正,師兄分享吓

單身都可以有呢種架.....只係人夫怕咗單身癡身嗟

唉,我就係把持唔住食左個人妻,佢都幾痴身,一星期最少要一次...🤦🏻‍♂️

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆