正骨

收藏  |  訂閱
12  3.6k

正骨

只要正骨推油、㧵、泰式按、不是斜骨,C兄們有冇推介?價錢和流程?

引用:
原帖由 Wata1536 於 2020-4-11 20:52 發表 查看引用來源
只要正骨推油、㧵、泰式按、不是斜骨,C兄們有冇推介?價錢和流程?
旺角正骨+根骶首選 - 香港夜遊討論 - 188Channel

www.188channel.com/viewthread.php?tid=70004826&extra=page%3D1

引用:
原帖由 Wata1536 於 2020-4-11 20:52 發表 查看引用來源
叫條女唔駛打J咪得囉,咁簡單。

引用:
原帖由 神州行 於 2020-4-11 21:12 發表 查看引用來源

旺角正骨+根骶首選 - 香港夜遊討論 - 188Channel

www.188channel.com/viewthread.php?tid=70004826&extra=page%3D1
正骨姊妹花當然好,不過樓主想要泰式按摩😂😂

引用:
23/4後再講啦.

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-4-14 01:03 PM 發表 查看引用來源
23/4後再講啦.
都係,未解禁,唔駛講住。

解禁後多人去,又係高危,都要隔多幾日才安心!

正骨

正骨推油, 按摩也好,泰式也好, 總之唔係邪骨。年紀大了,男女事已平淡了。只係想按摩活絡。多謝咁多位C兄意見。2年前同我女人上大6㧵,個女C父係大山婆,佢最後的一的我條腰,座骨神經痛即時鬆左。所以我要揾真C父按,唔係搞野個D

回覆 8# Wata1536 的帖子

绝对應同,按摩活絡才重要,坐得多條腰時常不舒服,按下鬆鬆它!

引用:
原帖由 Wata1536 於 2020-4-18 08:36 發表 查看引用來源
正骨推油, 按摩也好,泰式也好, 總之唔係邪骨。年紀大了,男女事已平淡了。只係想按摩活絡。多謝咁多位C兄意見。2年前同我女人上大6㧵,個女C父係大山婆,佢最後的一的我條腰,座骨神經痛即時鬆左。所以我要揾真C父按,唔係搞野個D ...
wata1536兄, 以前系水圍, 班老坑開始時, 系真心純按摩. 點知按了5次, GC幫佢地做正宗保健(無色情), 估吾到條鳩起死回生, 回復當年. 之後又無思淫慾, GC吾講我知了.

前往最後回覆