師兄呀嫂首次玩夫目前...跳舞+視像

收藏  |  訂閱
18  12.5k

師兄呀嫂首次玩夫目前...跳舞+視像

首先我提議請師兄呀嫂食個晚飯,飲下酒傾下計,一切順其自然,師兄OK。
食飯嗰度夜晚會變舞池,
食完飯呀嫂少少HIGH 就拉我地出去跳舞。
呀嫂著條緊身彈性裙,一邊跳一邊用個圓圓翹翹既屁股輪流慢慢磨我同師兄。

跳左陣,師兄係我耳邊用我講話想從旁欣賞呀嫂最淫既一面,就行埋一邊飲酒一邊觀賞。
呀嫂一邊拖著我引領我摸曬她全身,一邊含情脈脈望著師兄...
我亦都硬到不行不行的了。

熱舞一輪,師兄呀嫂突然有緊要事,
雖然依依不捨,但有要事也沒有辦法,
即使無下半場,都好開心送別師兄呀嫂,
師兄呀嫂話唔好意思,下次再玩。

之後就有肺炎等等,大家都無再約,最緊要大家感到舒適。

突然剛才師兄話呀嫂想邊摔鮑魚,邊同我講電話,問我得唔得閒...
就有左下面幾張圖...

我同呀嫂講話擺上網比其他男人欣賞鮑魚好無,
呀嫂話叫我搵多幾個男人一齊整濕隻鮑...

附件

回覆 1# chuck.bass 的帖子

磨到硬哂冇下半場,又真係可惜左點

引用:
原帖由 chuck.bass 於 2020-4-7 10:44 發表 查看引用來源
首先我提議請師兄呀嫂食個晚飯,飲下酒傾下計,一切順其自然,師兄OK。
食飯嗰度夜晚會變舞池,
呀嫂著條緊身彈性裙,一邊跳一邊用個圓圓翹翹既屁股輪流慢慢磨我同師兄。

跳左陣,師兄係 ...
華,堅正。

引用:
原帖由 chuck.bass 於 2020-4-7 10:44 發表 查看引用來源
食飯嗰度夜晚會變舞池,

跳左陣,師兄係 ...
肥鮑滳水😍😍😍

唔使我哋幫手,都已经流晒了啦……

引用:
食飯嗰度夜晚會變舞池,

跳左陣,師兄係 ...
隻鮑魚都唔算好黑邊啫,仲食得落……

嘩....大突寫好醒神啊.
又PINK, 又嫩..有多汁...正呀

正阿嫂隻鮑好似唔錯喎

可以報名一起整鮑魚嗎?

引用:
原帖由 sam959818 於 2020-4-8 01:24 發表 查看引用來源
可以報名一起整鮑魚嗎?
亞嫂系米想玩多p先,我又報名

前往最後回覆