上一頁下一頁
發新話題

第一次的大亂鬥 UPDATE #17 #38

收藏  |  訂閱
62  18.6k

第一次的大亂鬥 UPDATE #17 #38

幾年前app識左一個3尾既中女A,一開始估佢係想出去玩所以就同佢吹下水先,點知原來係another level,唔係 1 vs 1 而係搵緊人去 Party。佢問我有無性趣個陣我都係到猶疑緊,但係做左引版CD rom 咁耐睇到師兄師姐既分享我自己都心郁郁。最後就死就死啦!見人一世物一世就打算參加見識下。

之後v7加左佢,A話要 send 相同J圖俾佢同姊妹鑑賞做 approval 先。send 左俾佢之後第二日就俾佢加左去一個group 到啦,A仲話d 姊妹見到我個J shape 都好期待下 (size 我諗自己其實算正正常常,但有少少向上彎)佢地一開始打算係 5 F 10 M 既,但係中途 people come and go 最後都係 4 F 8 M 咁玩,男既負責夾酒店 + 小小野食野飲錢。

之後就約左係酒店見,我算遲到,有見到佢地係group 度影左兩個女幫一個男吹個陣真係好期待下。到左樓下等其中一位師兄帶去房既途中真係好緊張。

一開門就已經見到幾個女仔男仔用毛巾包住,始乎已經玩左一輪。
其實個度既女士...都係年紀唔細既,都3x - 4x ,似乎都有玩開,
男黎講好似有一兩個係老手仲係同班女熟既,都有d 仔同我一樣,第一次黎。

咁我都去除衫沖個涼先,之後包住毛巾出黎個感覺都係有d 尷尷尬尬咁,仲有d deadair
之後係有d c hing 之前玩過既先帶頭同其中一個搞先算開始

一開始都覺得唔知點架,係睇住個一男一女係到攬攬錫錫。到有另一個中女A被另一條仔 (2x左右)摸緊,佢再同我揮手同我講: 你唔係講左過服侍下我架咩?

咁我先決定豁出去咁上前參加,一面錫同揸佢對波....隻手再不安份咁向下摸,個陣可能我隻手緊張有點凍,個凍既感覺令到中女A嗌左出黎,之後我再向下錫再向佢下面進發。以佢既年紀黎講其實都keep得好好,又白都有d 彈性。錫到佢下面之後我呼ha 一啖暖氣俾佢再用口服侍佢,一面瀨同啜佢既豆豆,手就係佢波到腿咁遊走。錫錫下之後我下面都已經硬曬,我就走埋用條J對住佢個面講:呢次到你幫我啦... 之後佢都好識做,開始幫用口幫我.... 當然同時都已經有另外一位師兄開始進備插佢下面....打算填滿佢上下兩個口...

打住咁多先~~

引用:
原帖由 janchino 於 2020-2-6 17:55 發表 查看引用來源
幾年前app識左一個3尾既中女A,一開始估佢係想出去玩所以就同佢吹下水先,點知原來係another level,唔係 1 vs 1 而係搵緊人去 Party。佢問我有無性趣個陣我都係到猶疑緊,但係做左引版CD rom 咁耐睇到師兄師姐既分享我自己 ...
支持再繼續寫落去

好正,期待待續

而家有冇keep住其中 一兩個師姐玩?

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2020-2-6 18:10 發表 查看引用來源
而家有冇keep住其中 一兩個師姐玩?
無啦,呢次係一次one-off 既體驗 lol

正野喔師兄,點解唔繼續玩?

等第二回👍👍, 謝謝師兄

好羡慕,我只有系A片睇

過黎支持下先
等睇下集

正,期待待續👍👍👍👍👍

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆