上一頁下一頁
發新話題

14/4 Ladybaby~post(高潮跌起)

收藏  |  訂閱
244  10.3k

14/4 Ladybaby~post(高潮跌起)

(呢個post,早前已經係yahoo果面post左)

呢排雖然唔係咁得閒,但係都總有小小時間見吓我D男朋友!見得最多都係我個小男友~

果日一見面,佢就攬住我唔放,仲不停咁錫,我真係俾佢嘅熱情嚇親!不過佢真係幾可愛架,仲好抵錫添!本身諗住揸車去遊車河,點知佢攬吓錫吓就已經忍唔住,對我上下其手,我亦都好enjoy佢對我嘅熱情,亦作出相對攻勢!佢不停咁摸我波波,仲用手指係我妹妹附近度撩撩吓,果種好痕好想要嘅感覺出現啦!我都唔執輸伸手去摸吓佢支棒棒,唔駛講啦,已經好好反應啦!我係佢頸邊一路向下錫,差唔多錫到落棒棒度果時佢開始有D緊張,我問佢想唔想試吓?(佢未試過口交)佢只係笑笑口唔出聲,跟住我見佢笑我就用手摸吓佢,接住就將佢支棒棒放入口,上上下下咁吞吐幾吓,佢已經high爆,仲發出呻吟聲,我見佢咁high就梗係落多幾錢功夫啦!

吹左10分鐘到佢就示意我停,跟住我就坐上佢身上面,佢扶住我腰係咁郁,唔知係唔係耐無做,我俾佢搖左一陣就已經到左!雖然我到左,但係我一定會繼續,佢用手摸我,咀不停咁錫,佢攬住我將我向前向後咁推,哈哈!無耐我再一次高潮,但係佢好似仲未到,講真真係有D攰,不過佢無停到仲繼續推我,好耐都無試過!做左大約40分鐘,我再到多一次,前前後後總共3次,真係high爆!我終於都同佢講.....我唔得啦!佢將我放底,然後黎個正常男上女下,5分鐘之後佢就搞掂!

完事之後真係有D虛脫,不過呢種感覺都好耐無試過,wowo.....!!高潮跌起,搞到我真係死去活來,哈哈!

第一            ^^

2nd is me..   yeah

引用:
原帖由 karolas 於 2008-4-14 09:20 PM 發表
第一            ^^
咁快呀........baby!

係啵...如果我無記錯  小男友應該差5多生日

引用:
原帖由 yee123 於 2008-4-14 09:20 PM 發表
2nd is me..   yeah
哈哈....排第幾有咩關係呢?:smile_30:

3次~~~~~真係會虛脫wor~~!

引用:
原帖由 karolas 於 2008-4-14 09:22 PM 發表
係啵...如果我無記錯  小男友應該差5多生日
已經過左啦!佢生日果日同我一齊呀~

引用:
原帖由 summer_babe 於 2008-4-14 09:22 PM 發表
3次~~~~~真係會虛脫wor~~!
女人潮吹3次  會有咩反應@@?

引用:
原帖由 Ladybaby 於 2008-4-14 09:23 PM 發表

已經過左啦!佢生日果日同我一齊呀~
似乎又有故仔睇.....@@

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆