上一頁下一頁
發新話題

TSG 新手分享平台 V4.0

收藏  |  訂閱
73  2.4k

TSG 新手分享平台 V4.0

版主過檔,開個新手Post支持下先 今次系V3.0續集,原本冇乜上TS一段時間,
但其他場又冇心水,又回TSG睇下。
現在分普通號90分鐘
三連號70分鐘同4連號60分鐘
吊,麻L煩,變相加價
主持仲L系大紅,已經失職以為佢會失業,個老闆咁七,改名仲搵佢做。
今次試孖易,樣一般,身材高大,波唔大,不過指數中高高。
收到份上月十大高中技C頭位系三條優,相就一般,唔知系咪有過人之處⋯⋯
大家一齊分享下有乜好野,基本上支持90分鐘多,不過C兄分享冇限制

PS. 多謝Canon送Fun先😂

支持Ha228兄,記得開富源,這二間刻左你個名字😂👍

咁快V.4.0?

好多都未睇1-3。

ha兄到,支持下先。
乜老頭送分俾你咁好呀。佢都冇送過俾我。

佢送Fun俾你仲好
引用:
原帖由 voking 於 2019-12-9 04:04 AM 發表 查看引用來源
ha兄到,支持下先。
乜老頭送分俾你咁好呀。佢都冇送過俾我。

V1-3已outdated, 不過舊唔重要,好多都新人,大家有興趣就入嚟分享,不過E度系靜少少,
天水大堂好多美容好L嘈,E樣唔多好,不過紋身美容樣身材都幾得下
引用:
原帖由 canon123 於 2019-12-9 01:30 AM 發表 查看引用來源
咁快V.4.0?

好多都未睇1-3。

Fy遲啲有時间去再出,好多60分鐘,其實可以有其他選擇。
你講到FL咁正,有啲興趣再次回歸。
引用:
原帖由 九哥哥 於 2019-12-8 09:19 PM 發表 查看引用來源
支持Ha288兄,記得開富源,這二間刻左你個名字😂👍

回覆 7#  HaDiscuss 的帖
點也是酒店地方,女中囡囡也有,有伏同五伏....起媽90分中,點計也記

回覆 8#  九哥哥 的帖子

之前都成日去,近關口,唔使等車,
搵過好嘅走左,其他D系大堂見到好一般,所以變節,
酒店價咁質素唔值,高危時又成日拉閘,老闆俾唔夠$,anyway見你介紹到有機會再看看乜料。

版主,我系188叫人黎E度揾你,鬥快問你攞分⋯
唔知你有冇先到先得呢⋯⋯⋯ 哈哈:036:
引用:
原帖由 canon123 於 2019-12-9 01:30 AM 發表 查看引用來源
咁快V.4.0?

好多都未睇1-3。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆