45 12345
上一頁下一頁
發新話題

絲打可以講下你嘅第一次嗎?

收藏  |  訂閱
44  5.8k

絲打可以講下你嘅第一次嗎?

最近有位巴打....... 總之就......
但自己未準備好

想問下大家嘅第一次係點?
點樣可以準備好?

謝謝🙏🏻

咩第一次?第一次做愛?第一次約SP?

引用:
原帖由 mr:k 於 2018-6-21 10:04 PM 發表 查看引用來源 咩第一次?第一次做愛?第一次約SP?
第一次做愛

你唔會仲係處女嘛?哈哈

引用:
原帖由 HMT_18 於 2018-6-21 11:30 PM 發表 查看引用來源  

第一次做愛
當俾鬼責

引用:
原帖由 新口味 於 2018-6-22 12:46 AM 發表 查看引用來源  
當俾鬼責
咁嚴重?

咁幾時先開始享受到?

準備好係幾難啦, 頂多係心理準備, 其餘好睇個男囉
當時都尚算ok o既, 第一次之前已經接觸過咸片, 大概知道係咩事,
亦有睇過比咸片"學術性"o既討論 :071:, 知道要expect 咩o野
不過我從小就有種"要o黎就o黎囉" 咁o既性格, 所以第一次都ok 主動迎合
痛係超痛, 仲差d 標眼水, 但好快結束, 其實比慢慢督慢慢鑽入去係好好多,
長痛不如短痛, 跟住第二次做已經開始有d 快感 :093:

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2018-6-22 07:31 AM 發表 查看引用來源 準備好係幾難啦, 頂多係心理準備, 其餘好睇個男囉
當時都尚算ok o既, 第一次之前已經接觸過咸片, 大概知道係咩事,
亦有睇過比咸片"學術性"o既討論 :071:, 知道要expect 咩o野
不過我從小就有種"要o黎就o黎囉" 咁o ...
原來會超痛!!
一直以為係小小痛

謝謝你嘅sharing

第二次已經enjoy 到
又幾好.....

引用:
原帖由 HMT_18 於 2018-6-22 09:10 AM 發表 https://www.188channel.com/images/common/back.gif

原來會超痛!!
一直以為係小小痛

謝謝你嘅sharing

第二次已經enjoy 到
又幾好.....
人人唔同o啫, 亦真係有人講過話只係少少痛,
唔痛都有可能, 好似d 做運動唔小心整穿 (我估應該係feel 唔到卦)
不過超痛應該係當時諗住反正避免唔到, 不如要對方唔好就住用力插入去
但結果... :angel_icon8:

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2018-6-22 11:48 AM 發表 查看引用來源  
人人唔同o啫, 亦真係有人講過話只係少少痛,
唔痛都有可能, 好似d 做運動唔小心整穿 (我估應該係feel 唔到卦)
不過超痛應該係當時諗住反正避免唔到, 不如要對方唔好就住用力插入去
但結果... :angel_icon8: ...
諗起都覺得痛........

咁果日/果晚點樣準備好去做架?
定係即興就啪?

45 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆