上一頁下一頁
發新話題

[其他] 專劈平手盤 另加賽馬基金 心水係#2

收藏  |  訂閱
53  9.0k

專劈平手盤 另加賽馬基金 心水係#2

最近開始賭番波
唔再憑感覺,而花時間去睇番過往盤口紀錄
發現當中有不少相似地方

當然,我開呢個POST唔係話咩..."可以睇清哂所有盤口"
始終操盤手精心設計既盤口,唔係輕易比外行人花解
不過肯睇肯做,起碼可以一定程度提高命中率

而試左半個月,暫時命中率可以提高至7成
不過命中率低又唔代表贏得少
只要適當運用大細注,過關
的確做到贏間廠輸幾粒糖

強調一點,我唔係咩高手,純粹想有錢一齊贏:097:
跟左既話你輸我都一樣輸...所以希望唔好有師兄輸打贏要:041:
如果呢個post連貼4場都輸,我就會摺埋唔累大家(同埋累自己):096: :096:
有心水就會貼上黎:036:

只賭平手盤

分小注(300)中注(600)大注(900),重劈(above1000)

加多個試注(200),通常冇平手盤就試注下D平半盤

另設賽馬基金$5000
提供至玩完呢$5000:041:

心水post

摩納哥[0] 中注

賽馬基金 本金:5000
12/12 投注:1171 派彩2755

基金結餘: 6584

Record Start from 26/11/2012

沙蘭迪兵工廠[0] 大注   贏  
柏達邦[0/+0.5] 小注   唔中
阿仙奴[0] 中注 和
利華古遜[0] 中注 贏
凱沙羅頓[0] x 法林明高[0] 2X1 中注  唔中
赫斯[0] x 圖盧茲[0] 2x1小注  唔中

史篤城[0] X 尼斯[0] X 貝格拉諾[0] 試注200 中

尼斯[0] X 貝格拉諾[0] 小注 300  中

韋斯咸[0/+0.5] X 拿玻里[0/+0.5] X 里昂[0/+0.5] 小注 唔中
克萊蒙特[0/-0.5] 小注 唔中
克萊蒙特[0/-0.5] x 賓菲加[0/-0.5] 試注  唔中

波琴[0] 中注  中

總投注:5100
派彩: 5246
盈餘:+146

支持

ching 有d料wor

支持分享心水

尋晚太夜先POST上黎,應該冇咩師兄分享到:097:
409627-11-2012
03:56
讓球星期一 7 基爾梅斯 (主) 對 沙蘭迪兵工廠 (客)
客 [0] @ 1.97 $

$$

另外都多謝留名支持既師兄,
比起前一晚小弟買過關飛果時....客隊回飛到1.97,真係抵:025:

自己另外順利過關:036:
想贏間廠輸粒糖,就一定要有呢飯

406526-11-2012
02:39
過關 讓球
3X1
星期日 34 保地花高 (主) 對 明尼路 (客)
客 [0] @ 2.00
星期一 1 卡利亞里 (主) 對 拿玻里 (客)
客 [0] @ 1.75
星期一 7 基爾梅斯 (主) 對 沙蘭迪兵工廠 (客)
客 [0] @ 1.89 $

$$

預告...
1860慕尼黑[0/-0.5] 對 柏達邦[0/+0.5]

支持c兄

轉一轉D注碼分配先
試注係200
小注係300
中注係600
大注係900

上一頁下一頁
發新話題