你0地係咪一插落去碌野就有feel?

收藏  |  訂閱
15  2.4k

你0地係咪一插落去碌野就有feel?

點解我插入去,好似冇乜感覺咁?(條女唔郁)

小朋友,你當你女友係女優咩,
一插即刻叫 = = ''''''''''''''''''
等如你打飛機一樣,
唔通你郁一下你枝野就出哂野咩?:030:
係既話都幾悲哀............

引用:
原帖由 XCMmagic 於 2009-8-4 09:53 AM 發表 查看引用來源
小朋友,你當你女友係女優咩,
一插即刻叫 = = ''''''''''''''''''
等如你打飛機一樣,
唔通你郁一下你枝野就出哂野咩?:030:
係既話都幾悲哀............
唔好意思,可能係我講得唔清楚.

係我碌野在裏面時,沒有感覺,我聽依度DC兄講話好窄,又好吸力...點解我一D都冇?

我抽插佢時,我碌野都冇乜太大feel,直頭軟埋添.....點算?

引用:
原帖由 vadoo 於 2009-8-4 09:56 PM 發表 查看引用來源

係我碌野在裏面時,沒有感覺,我聽依度DC兄講話好窄,又好吸力...點解我一D都冇?

我抽插佢時,我碌野都冇乜太大feel,直頭軟埋添.....點算?
幾時開始嘅事?:092:

回覆 4# odmen 的帖子

依兩個月,我之前未做過:035:

你係咪一入去已經feel倒好窄?

引用:
原帖由 vadoo 於 2009-8-4 11:32 PM 發表 查看引用來源
依兩個月,我之前未做過:035:

你係咪一入去已經feel倒好窄?
其實條條女唔同,自己溝既通常窄d,出去叫既通常闊d,生過仔又闊d

引用:
原帖由 vadoo 於 2009-8-4 09:56 PM 發表

真係講得好唔清楚囉,對比於個原帖 @@
對方係唔係之前做嫁?
禁快就軟咗?@@
係唔係太攰呀?
定係做得唔係好興奮既關係?

引用:
原帖由 XCMmagic 於 2009-8-5 03:13 AM 發表 查看引用來源

真係講得好唔清楚囉,對比於個原帖 @@
對方係唔係之前做嫁?
禁快就軟咗?@@
係唔係太攰呀?
定係做得唔係好興奮既關係?
對方係唔係之前做嫁? <--- 唔明

因為冇感覺,所以就軟左.

都興奮架

引用:
原帖由 vadoo 於 2009-8-5 10:55 PM 發表 查看引用來源

對方係唔係之前做嫁?  
對方係唔係之前做嫁?= 條女係咪雞?:032:

你唔係你太細呀???

前往最後回覆