上一頁下一頁
發新話題

※守護甜心《延續》篇の愛比蜜桃甜(陸)※§樓主-影月§

收藏  |  訂閱
5.0k  112.9k

※守護甜心《延續》篇の愛比蜜桃甜(陸)※§樓主-影月§

守護甜心(延續)篇愛比蜜桃甜(陸)§樓主-影月§

月月近排突然好想睇呢套動漫, 所以今篇就用"守護甜心"做標題,
月月鍾意動漫少女好靚好可愛.

你猶如全力做菜 從預備到揭開
花心血時間 因我帶著
教你難忘甜蜜的 永遠沒法取代
這份大概 會叫你不可不愛

守護甜心§月兒守護天使§~~chris0213(月天使,對月兒不離不棄)
(這世界都不理的時候 只有不可以不理)  

繼前四篇月月多左好多稱號 :
月月 (最常用)
月兒 (chris月天使專用):027:
小影
(貓仔專用)
呀影 (冷師傅改)
月妹
(bb_onlyone改)
shadow moon (
rushboy改)
影月
火百合
可愛火百合 (幻風改)
月丫頭 (迪恩專用)
蛇蛇月 (4嫂改):096:
興合合
(黑命改)

小月甜心(Forgetter改)
索月月(jayson改)
honey (andy0117 & bearbearbear01專用)
小月(jasonchu改)

守護甜心§月兒幸運之神§~~andy0117 (無限溫馨吹水徵友會 ~十二宮之愛神 - 樓主)

如狂風烈焰眾水都不能撲滅
卻是最令人不能自拔的催眠
當幸福自掌心溜走    回憶便淪落為魔咒
千迴百轉    百轉千迴
這麼深愛    那麼無奈            

月月最尊貴的朋友
4哥 『funclub同樂會~樓主』
catcat629 (貓仔阿四)
黑色既風 (風風)
hvenus 『愛神王國~樓主』 (月月既痴根好友)

月月最好的朋友
jackso0826 披星戴月~樓主』
embo (百力g)
terry00726 (成日激呀影 蝦阿影既冷血師傅)
xx38383838 (moon之3伯)
thang (二叔公)

朋友名單 : - (睇下有無你地份) :036:

haha_,key1997,紅跑車 , forgetter, ryu106 , blankason , kong1218, 大可, 秘書 , 小鳥伊人, antonton, 白幻之風(幻風), hugomoon, rushboy,李大我, 凍檬B, 迪恩湖水怪(迪恩),kk600604,Koimizu(冰冰),bb_onlyone(bb),孤單小B(小b)
yuga ,小子3,白色的浪漫(白浪),jaysonEvanLam(Evan),ralffai,bearbearbear01卡妮芬治(chris細佬),jasonchu(小偉)andyminghin(小煒)

月月好朋友既POST, 一齊去支持下啦.

FUNCLUB同樂會12版

報到先~~~早晨小月兒:027:

比小B攞左#3潻.

引用:
原帖由 孤單小B 於 2009-5-14 09:21 AM 發表 查看引用來源
小B早晨! 你吼住我架.:096:

引用:
原帖由 影月火百合 於 2009-5-14 09:21 AM 發表 查看引用來源
米~~點解~~你好有米:096: :096:

引用:
原帖由 影月火百合 於 2009-5-14 09:21 AM 發表 查看引用來源

小B早晨! 你吼住我架.:096:
尋晚已經擔定張櫈仔等到今朝啦:025: :025: :027:

引用:
原帖由 孤單小B 於 2009-5-14 09:22 AM 發表 查看引用來源

米~~點解~~你好有米:096: :096:
是但打D野諗住攞埋#2#3, 比你搶左個位. :096:

好在都係第1頁姐...
早呀小月

呀, 頭先都未見既:071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆