上一頁下一頁
發新話題

引人入性.目錄#1(#111 小微/完)

收藏  |  訂閱
111  33.0k

引人入性.目錄#1(#111 小微/完)

記一個係度發生既真實故事
一個故事結束往往係另一個故事開始.哩個帖我會不定期寫低一d自己既故事.
所有故事基本都係真事.不過一d例如人名之類或者太易俾當事人或朋友估到既野我會改一下.始終世界可以好大亦都可以好細.我係一個好注重他人私隱既人.有d事可避免我會避免.

#2 大我十幾歲既熟女故事

#19 m向既女人

#30  細細粒,夾到實

#46 #67 後門的高潮

#84 變質既ons

#101 丫頭

#105 #111 小微

每個人都有自己性癖好.有d中意少婦有d中意少女.熟女大波童顏豐臀長腿肥妹細粒..總之各有各愛好.我總覺得唔同女人有唔同吸引既地方.不過我份人反而唔係好注重個樣.只要你唔係生得奇形出位.順眼就得,相處落性格夾到先最重要.樣既野幾靚都會厭.唔太醜樣慢慢會順眼.
係要論比較偏好.我係幾中意成熟既類型.身體方面我中意屁股又大又圓既.

雖然中意熟女,但個時我估唔到會同佢,一個大自己唔止一圈既女人發展到床上.
係度我就稱呼佢做亞君啦.
係我地一個小圈子入面.大約有二三十人.平時大家都係吹水聚會飲酒食飯有時都搞下行山之類活動.
亞君係哩個圈子入面係個強勢既女人.
一來佢職業係某公司hr亞頭.二來佢年齡算係最大,平時敢作敢為講野無咩顧忌,成班女仔都當佢大姐大.而男既都無咩邊個敢得罪佢.
我係哩個圈子入面人緣唔錯,不過係朋友介紹同佢地慢慢玩熟,算係新人.大致了解到各人既性格關係後.都開始融入左佢地.
我對亞君係無咩諗法.雖然佢身材保持得唔錯,係外國生活過唔短時間,令佢平時同我地講到性話題都係特別開放唔會遮遮掩掩.但我覺得佢唔會對我有咩興趣.我係新朋友又細佢咁多.
點知緣份就係咁奇妙.你無諗過會發生既事其實已經開始發生緊.
唔知幾時佢同我傾計越來越多.大家吹水時我同佢好似好多野觀點都一致.而佢同我講野個種原有強勢既感覺越來越少..哩個時候我開始感覺有d野.

(未完待續)我同亞君私底下傾計越來越多,有時返工都哩埋同佢短信.而話題由圈內人八卦到性事.講到哩個話題彼此似係越來越無顧忌.不過由於佢平時形象太過女強人.我唔敢太過衝動.反而年齡我從來唔介意.對我來講年齡同夾唔夾完全無關係.
終於有一晚,佢忍唔住短信俾我,話想見我.
我同佢約左個地點.去到時佢已經係度.我見佢望我對眼有d迷迷茫茫咁.聽講女人動情時候係會出現哩種眼神.
我話你咁快既
佢話我搭的士過來
我話想去邊
佢話無所謂,我想見下你
其實謂到哩度,傻既都知佢對我有意啦.
不過我一時唔知點,於是同佢無咩目的地咁行街.一路行一路講d咩我已經唔記得左.因為當時個腦好亂.
行左大半個鐘.我地係一個地方企定左.我同佢本來係並肩行,企係度後佢好似下左決心咁.成個人艾落我度.
攬住我!
佢把聲震晒,唔知係因為緊張定興奮,定兩樣都有.
我一攬住佢,佢成個人好似軟晒咁.我要好用力先企穩.跟住四片嘴唇已經印埋一齊.
君既身形中等.樣唔算出眾,不過都唔難睇.雖然已經唔後生.但係佢身上有種熟女先有既氣質同埋做開高層既氣勢.
但而家咩氣勢都無.有既係一個已經俾挑起情慾既女人.
我想要.佢話.
我帶住佢搵到一間時鐘.成個過程好似飲醉咁.我拖住佢隻手佢傍住我好似行路都行唔穩.
一入房我地攬到實好激烈咁舌吻,成間房都係我地既喘氣聲.亞君肉緊到似想將我吸入肚咁.
手忙腳亂兩個人除清光,衫褲隨地放,我攬住佢撲上床.第一次連亞君乳房咩形狀身才點樣妹妹生得靚唔靚都無去睇.
我地兩個完全著晒火.我支肉棒硬到鐵棍一樣騎係佢身上頂住佢下面亂咁搵位入.
插...插我..
亞君把聲震晒佢用手扶一扶我條分身,我一頂立即感覺到一個又濕又熱既洞口係度吸緊我.
好濕..好多水.我唔知佢體質咁敏感.成個下面完全濕成一片汪洋.
我完全唔使用力,一頂就成條入到盡.
啊...!
嗯~~~!
我地同時發出聲.
啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪....
無花式無技巧無前奏.完全係最原始既動作每一下都插到底.
啪啪啪啪啪啪
啊啊啊啊啊啊
每一下撞擊都伴隨一聲叫床聲.
如果隔離房有人,我100%佢地會聽到我地做愛既聲音.一d顧忌都無.兩個人好似兩隻野獸咁盡情發洩.
我壓住君對手穿過佢腋下扣住佢肩膀鎖實上身,個頭用亞君面貼面,係佢耳邊盡情喘氣.下身用力一下一下咁插.
亞君攬實我背脊.喉底發出低沉既叫床聲.似係一隻受左傷既母獸.而手指甲已經肉緊到吉入我背肌.
我一d都唔覺得痛,反而報復性咁抽插得更用力,好似每一下都要插入佢子宮咁,
而亞君流出來既淫液竟然將床單浸濕闣,我大腿同埋佢屁股.全部濕立立.開左水喉咁.
唔知進行左幾耐.可能只係幾分鐘,亦都可能大半個鐘.
由始至終我地都毫無保留地一做到底.係亞君爪到我背脊花晒出晒血痕,下面好劇烈咁收縮高潮.我由脊椎好似過左電一樣快感一波波咁傳送入腦.我係佢身體最入面射精.一下,兩下,三下....唔知幾多下.我要將最後一滴都射埋入去.

(暫完)

🍷🍷🍷留位😳😳😳

願聞其詳

長寫長有

熟女最正 !!!

內容都係我想睇果類...
支持一下!

故事好吸引,支持師兄繼續寫落去

Support The story !

師兄文筆流暢,望繼續更新文章。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆