春秧火燭.去咸記舐B 為性工作者帶來欢娛

收藏  |  訂閱
23  4.1k

春秧火燭.去咸記舐B 為性工作者帶來欢娛

昨早終於捱到鸠硬到天明.去咸記就係碧街前 翠华对面執件北嫂150上樓.互除.我漱口.佢踎上坐厕疴尿 .好能正.正想話同品乾黄金液佢己開水冲閪.上床.濑蓮劣硬.屌一陣.同佢吹口琴.濑到佢高潮叠起.話高潮二次後再俾我屌到典床典席. 再起高潮.射完.鸡仍攤床边.我洗能穿衣走人
淫照全插圖

附件

Screenshot_2020-01-10-07-28-29-396_com.google.android.googlequicksearchbox.png (38.6 KB)

Screenshot_2020-01-10-07-28-29-396_com.google.android.googlequicksearchbox.png

回覆 1# 西九理性的羊羊 的帖子

佢比你影相?加左錢?

七叔个樣有D似火云邪神(梁小龍)

圖文並茂,簡直係專業

佰五蚊咁多嘢玩真係超值!

冇版主, 真正講咩都得....

引用:
原帖由 ccmm168 於 2020-1-10 14:36 發表 查看引用來源
冇版主, 真正講咩都得....
淫照全插圖

條女ok喎,冇肚腩加番唔少分

回覆 2# hl93038172 的帖子

架撑,街景,小便,可以真。。。。
做愛AV圖哈。。。。。

回覆 8# 紋風下次狼 的帖子

小便有腩
AV無腩
哈哈哈哈

前往最後回覆