上一頁下一頁
發新話題

朋友既男友

收藏  |  訂閱
105  32.2k

朋友既男友

事情發生係上兩星期,我同一位朋友已經識左好耐
佢男友(稱A君)我都識,有晚我地一齊去食飯,大家都有飲酒
由於朋友住得比較近,佢男友先送佢返屋企,再送我返屋企

呢D係我印象中既情節
A君佢扶我行個陣已經掂到我個胸
A:  估唔到你個波大過我女朋友,有冇C CUP
我: 邊止C , E CUP呀, 你有女朋友都估錯
A:  係咩!? 咁要驗下啦
佢講完之後一野揸落我個波,又錫我個嘴
我個陣已經俾佢搞到濕哂
A:  我送你返屋企好冇?
我: 嗯
我地一入到屋,屋企人訓哂,佢扶我返入房
之後佢伸手入我條裙幫我除bra同底褲
左手不斷玩我個波同用口奶我乳暈
右手係咁摔我下面,D水係咁流出黎

好快佢就除左褲,露左佢既大JJ出黎
A:  你有冇套?
我: 無呀~岩岩用哂,一係你落街買,再唔係你射個陣抽出黎
A:  我忍唔到,插左你先
佢插左都好耐,勁過我男友,我地有玩狗仔,女上
A:  我想射,你唔好un咁快
我: 咁你射啦~我安全期
之後俾佢中出左,個晚我地搞左2次,朝早又搞多一次

自從個次之後,之後都有同A君約

引用:
原帖由 stgirl19 於 2019-12-16 13:22 發表 查看引用來源
事情發生係上兩星期,我同一位朋友已經識左好耐
佢男友(稱A君)我都識,有晚我地一齊去食飯,大家都有飲酒
由於朋友住得比較近,佢男友先送佢返屋企,再送我返屋企

呢D係我印象中既情節
A君佢扶我行個陣已經掂到我個胸
A: ...
第一個 yeah
之後最近仲有冇約呀?

引用:
原帖由 You71 於 2019-12-16 13:26 發表 查看引用來源

第一個 yeah
之後最近仲有冇約呀?
有呀
不過我個fd好似feel到我同佢男友有野

朋友夫咪走雞﹗

引用:
原帖由 Roy331 於 2019-12-16 13:30 發表 查看引用來源
朋友夫咪走雞﹗
第一次食朋友既男友

回覆 1# stgirl19 的帖子

真羨慕a兄可以無套射你Btw 你e cup。身型可否形容下

我可和妳私了嗎?……哈哈

引用:
原帖由 出軌無罪 於 2019-12-16 13:51 發表 查看引用來源
真羨慕a兄可以無套射你Btw 你e cup。身型可否形容下
我165高, 55kg

回覆 8# stgirl19 的帖子

好完美既身型配搭。a兄有福

如果你覺得同a一齊開心d.你可以問下佢想點

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆