上一頁下一頁
發新話題

淫妻偷食記 有相#73 #92

收藏  |  訂閱
145  23.0k

淫妻偷食記 有相#73 #92

作為一個結婚5,6年的人妻,雖然結左婚幾年,有時仍然會出去搵食。
前排玩開交友apps,識到個新SP,傾左2,3日計,就約左出黎開戰。
我專登著住黑色連身摟屌裙出黎應戰,SP一見面,已經係咪住我對40D大波。
去左拎房後,已經忍5住係禁用手揸我對波,一般錫我條頸。後黎,SP一手推左我落床,因為知道我中意俾人粗暴對待同扮強姦,佢係禁係我耳邊講淫野,仲話要一邊姦我一邊打俾我老公,等佢知自己老婆俾人屌緊..
雖然最後戴住套無中出,但SP將精射曬落我身度,仲約定下次再出黎玩過😋😋😋

##我無wechat家😂😂所以如果大家用wechat我覆5到##

引用:
原帖由 vi_12123 於 2019-8-4 03:07 PM 發表 查看引用來源
作為一個結婚5,6年的人妻,雖然結左婚幾年,有時仍然會出去搵食。
前排玩開交友apps,識到個新SP,傾左2,3日計,就約左出黎開戰。
我專登著住黑色連身摟屌裙出黎應戰,SP一見面,已經係咪住我對40D大波。
去左拎房後,已經忍5住係禁用手揸我對波,一般錫我條頸。後黎,SP一手推左我落床,因為知道我中意俾人粗暴對待同扮強姦,佢係禁係我耳邊講淫野,仲話要一邊姦我一邊打俾我老公,等佢知自己老婆 ...
故事精彩

好肥喎

引用:
原帖由 vi_12123 於 2019-8-4 03:07 PM 發表 查看引用來源
去左拎房後,已經忍5住係禁用手揸我對波,一般錫我條頸。後黎,SP一手推左我落床,因為知道我中意俾人粗暴對待同扮強姦,佢係禁係我耳邊講淫野,仲話要一邊姦我一邊打俾我老公,等佢知自己老婆 ...
咁妳老公係咪好開心  

引用:
咁妳老公係咪好開心  

引用:
原帖由 醉爆 於 2019-8-4 03:17 PM 發表 查看引用來源

咁妳老公係咪好開心  
5知呢,只覺得成日食5飽😋😋

引用:
原帖由 vi_12123 於 2019-8-4 03:19 PM 發表 查看引用來源

5知呢,只覺得成日食5飽😋😋
你應該需求都幾大下

引用:
原帖由 GEwailuen 於 2019-8-4 03:20 PM 發表 查看引用來源

你應該需求都幾大下
需求都幾大嫁,本身淫底
加上好少做,所以成日出去食野

引用:
原帖由 vi_12123 於 2019-8-4 03:21 PM 發表 查看引用來源

需求都幾大嫁,本身淫底
加上好少做,所以成日出去食野
平均一星期有冇偷一次

引用:
原帖由 GEwailuen 於 2019-8-4 03:22 PM 發表 查看引用來源

平均一星期有冇偷一次
差不多吧
有時都要睇下有無好對手ga

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆