好耐冇包膠,破例講下上星期越式經歷

收藏  |  訂閱
36  11.4k

好耐冇包膠,破例講下上星期越式經歷

呢度應該冇咩人記得在下,
都唔緊要,之前都唔係好活躍,又成日亂講野犯規,
不過今日都想寫返個包膠,答謝下香討夜遊版俾左我咁多回憶。

話說當年在下成日去JD廟街某出名,沖涼要過海既越女場(咩名就唔開啦),
但睇住啲越女走下又一個,走下又一個,慢慢就冇再去。
上星期本來諗住去CWB冒下險,但因為遲左收工,成七點幾,又心血來潮,就去JD故地重遊
上到去,開門既係J字頭果位大家姐,我認得佢,佢以為我係新,直至我提起一啲幾年前越女既名,
先知我當年係常客,之後佢介紹左個K字頭既女女俾我,我見細細粒,上面幾好波,樣係順眼,就去啦

Part 1佢好落力既,雖然唔係話好好,畢竟後生,但都算有心機,有時睇下手機,不過算啦,
Part 2來啦,我轉身後,佢開始各種撫摸動作,由下而上,又錫下唔同敏感位置,搞到我好爽,
我心諗佢又唔似冇技巧,就嘗試幫佢解甲,佢話要加錢,
我即刻心諗:呢度唔同左啦,之前都唔係咁:smile_41:。
咁我話加錢唔駛啦,之後其實細佬已經好興奮,照正常情況,女女應該開始落油啦:smile_13:,
但佢未落,繼續摸下摸下,就係我享受緊果種快感既時候,惡夢忽然出現!
佢好快咁落油,之後好大力咁搖我細佬,唔駛五秒我已經開口叫佢唔好咁大力,有少少痛,
佢完全冇放輕既跡象,繼續咁既方法同力度……終於係完全唔爽而且係有少少痛既情況下發射:smile_27:。

之後有好幾日,去洗手間都有啲痺痺地,可能果度啲黏膜受左傷,但依家冇咩野,
不過,在下真係去骨場咁多年,都未遇過咁既事,都唔知佢係唔識定特登定點:smile_39:,
總之我短期內唔敢再去故地重遊,心諗當年越女喜好可能要一去不返啦

呢個包膠純粹記錄,俾多位師兄參考下,在下應該唔會覆,真係唔好介意,種種原因依家做野忙左好多,唔似得以前炒散,可以日日上香討夜遊尋求慰藉。

今時今日香港地的服務業真正變差好多,
當消費者是亞戊,
你話香港人連出火地都唔得,
班年青年唔上街唔得…!

佢見你唔加錢,即係覺得自己sell唔到客,又或者覺得你孤鳩寒,梗係整痛你啦!!不過越妹正起上黎真係無得輸!!!(點會無人記得ching,呢度剎貼多過食飯,捱到咁耐都唔係好多人)

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2019-7-28 07:42 PM 發表 查看引用來源
佢見你唔加錢,即係覺得自己sell唔到客,又或者覺得你孤鳩寒,梗係整痛你啦!!不過越妹正起上黎真係無得輸!!!(點會無人記得ching,呢度剎貼多過食飯,捱到咁耐都唔係好多人) ...
我俾人剎了三次

鷄人鷄事,吹水文章,
鷄毛令箭,认真就输。

C兄好似以前沉過一段夢幻般的日子

引用:
原帖由 YuanYuan 於 28/7/2019 19:42 發表 查看引用來源
佢見你唔加錢,即係覺得自己sell唔到客,又或者覺得你孤鳩寒,梗係整痛你啦!!不過越妹正起上黎真係無得輸!!!(點會無人記得ching,呢度剎貼多過食飯,捱到咁耐都唔係好多人) ...
多謝!在下都記得Yuan師兄個名同頭像。其實我唔想加錢,係因為本身已經同三年前唔同價,又唔知係規矩唔同左定佢個人屈我,加上佢摸功真係好了得,就覺得就咁發射都已經好滿足(無謂又駛多一魚),原來咁都會飛來橫禍,都唔知將來點樣去足仔。

引用:
原帖由 streethunter380 於 29/7/2019 11:20 發表 查看引用來源
C兄好似以前沉過一段夢幻般的日子
哈哈,以前啲衰野,
其實一直有四處狩獵,
不過冇咩特別跌錢或者食正野經歷,所以冇出包膠。
今次真係唔講唔得,俾佢打果種痛真係依家仲驚,但佢又真係摸得啜得好鬼舒服。

Hero兄好耐冇出帖了...
記得以前你由歡場講到去現實生活既唏噓:smile_27:

今年加了$20,越女多是用死力

前往最後回覆