北角皇x的10宗罪

收藏  |  訂閱
18  6.2k

北角皇x的10宗罪

10幾年前有泰妹年代開始去,玩到近幾年完全唔想去,細列皇x10宗罪同巴打分享。

1. 毛巾又舊又黃又有味好多仲穿洞
2. 枕頭袋有臭味永遠唔換
3. 花洒頭好多壞/條喉又穿洞
4. 去水位多數塞沖親涼成腳水
5. 房內有曱甴
6. 床褥又舊又爛
7. 走廊有臭味
8. 走廊頭中尾都有幾大袋黑膠袋垃圾未清
9. 走廊永遠有班雞評人遂個房評
10. 走廊長期煙氣沖天

淨系第9條都止步:smile_30::smile_30:

仲有長期有3個睇場人,一肥兩瘦行過成日望望共。都唔知要睇場黎做乜

咁D女招呼得唔得

引用:
原帖由 三刀金主 於 2019-7-16 01:03 AM 發表 查看引用來源
仲有長期有3個睇場人,一肥兩瘦行過成日望望共。都唔知要睇場黎做乜
我年零兩年前見係一肥一壯一瘦,仲有個女嘅6-7點會偶然喺度,尤其拜神日子,佢地有間房做監控,有次行過見到有成十幾部cctv。

仲有一樣唔鍾意就係海味鋪成日上來攞貨,個阿嬸會用見到雞蟲嘅眼光望你。

多九魚,全傷港幾百棟鳳樓,唔喜歡咪去第二度,洗唔洗嘈

引用:
原帖由 japgod 於 2019-7-16 09:10 PM 發表 查看引用來源
多九魚,全傷港幾百棟鳳樓,唔喜歡咪去第二度,洗唔洗嘈
多七魚,全夜遊版幾千個帖,唔喜歡咪去第二個帖,洗唔洗嘈

第九條的確有影響; 其實嗰度好多都係長駐, 只有幾擋七日鮮 

11, 冷氣唔涼, 身水身汗. :smile_o16:

引用:
原帖由 Monchhichi 於 2019-7-15 03:12 PM 發表 查看引用來源
10幾年前有泰妹年代開始去,玩到近幾年完全唔想去,細列皇x10宗罪同巴打分享。

1. 毛巾又舊又黃又有味好多仲穿洞
2. 枕頭袋有臭味永遠唔換
3. 花洒頭好多壞/條喉又穿洞
4. 去水位多數塞沖親涼成腳水
5. 房內有曱甴
6. 床褥又舊又爛
7. 走廊有臭味
8. 走廊頭中尾都有幾大袋黑膠袋垃圾未清
9. 走廊永遠有班雞評人遂個房評
10. 走廊長期煙氣沖天 ...
我好少去,上兩個星期去過一次試咗一個成個全智賢咁嘅靚妹,態度又好,做嘅時候又有feel,之後喺佢返鄉下之前再幫襯咗佢一次。

10宗罪之中除咗班喪屍喺走廊徘徊等睇嘢/評論呢一點之外,其它9點都冇留意到。

呢度地方絕對唔可以話企理㗎喇,不過幫襯吓老廟嗰頭啲企企再講喇。

前往最後回覆