再出!沖繩大膽遊

收藏  |  訂閱
14  9.5k

再出!沖繩大膽遊

之前因這帖被d死宅男激親,所以冇再更新,而原文已經沉到海底🤣現在條氣順返D😜我會重新出文及加上更新!感謝支持的巴打絲打🙇‍♂️🙇‍♂️

沖繩返嚟啦!分享下大膽野先😜
透視泳衣、無人沙灘做愛、祼泳、酒店露台做愛刻意比街外人睇、药莊購物中心玩低胸玩露胸!真係好大膽呀😂😂
由知道去沖繩開始做定功課,搵下一D秘灘!嘩⋯原來都好多喎😍亦買咗兩套靚靚泳衣!其中一件係超薄果種乾身時已經透透地,濕咗就更加透明😁😁今次豪D揾咗間有露台有海灘的酒店。一切準備好期待出發喇⋯⋯⋯!

到左酒店當然嚟個大解放啦!即時除去束縛😜真空上陣舒服晒。由於已經黃昏我地決定出去行下搵下野食,我地住個地區基本上入夜就冇遊客喇!所以一定要開車出去搵食。我換上一件鬆身Deep V 加條短褲仔就出發,老公都係第一次見依件衫,第一時間就楂下波波😁哈哈件衫又真係幾吸引喎!只要小小彎腰就一定睇晒左右波波😜我地第一站就去間地道日本餐廳食飯,大家都知日本餐廳好多都係坐地下,我件衫又鬆,基本有人行過就一定有野睇,而我亦發覺真係有人偷望,我叫老公行出去又行返過嚟,試下望到幾多!哈哈⋯⋯老公竟然第一句話精彩精彩🤣🤣原來由高望落去可以睇晒成個波波,重點我係真空囉😜側面睇就大半個波波😜其係成餐飯都又驚又興奮果種感覺真係好特別🤣食完飯就去行藥莊,行藥莊就當然買護膚品啦😜亦當然會痞低攞野睇!自然走光機會大大提升啦🤣老公突然又想刺激下,話不如試下係度影下露波相😱😱我又唔知點解聽到佢咁提議個心竟然好興奮🥰我都想試下😁😁拍攝過程首先係我扮睇貨品,當然有痞低又彎腰啦🤣我亦將件衫拉低D露多D,老公就不斷影相拍片😂我間唔中又摸下老公條JJ,玩到大家都好high ,老公可能已經頂唔住猛叫走啦走啦⋯返酒店繼續喇🤣🤣🤣

我前排同女友都去完沖繩來,可惜成日陰天落雨,冇機會去沙灘,冇野𥄫

引用:
原帖由 hkcsd 於 2019-6-19 01:18 PM 發表 查看引用來源
之前因這帖被d死宅男激親,所以冇再更新,而原文已經沉到海底🤣現在條氣順返D😜我會重新出文及加上更新!感謝支持的巴打絲打🙇‍♂️🙇‍♂️

透視泳衣、無人沙灘做愛、祼泳、酒店露台做愛刻意比街外人睇、药莊購物中心玩低胸玩露胸!真係好大膽呀😂😂
由知道去沖繩開始做定功課,搵下一D秘灘!嘩⋯原來都好多喎😍亦買咗兩套靚靚泳衣!其中一件係超薄果種乾身時已經透透地,濕咗就更 ...
好似日本AV😁

要小心啊~~
日本咁玩好易出事

引用:
原帖由 野涼 於 2019-6-19 05:59 PM 發表 查看引用來源
要小心啊~~
日本咁玩好易出事
會出咩事?

引用:
原帖由 野涼 於 2019-6-19 05:59 PM 發表 查看引用來源
要小心啊~~
日本咁玩好易出事
我都想知!會出咩事事🤔

如果有圖更“引人入性”😊

引用:
原帖由 7度 於 2019-6-19 10:00 PM 發表 查看引用來源
如果有圖更“引人入性”😊
一定應同

引用:
原帖由 hkcsd 於 2019-6-19 01:18 PM 發表 查看引用來源

由知道去沖繩開始做定功課,搵下一D秘灘!嘩⋯原來都好多喎😍亦買咗兩套靚靚泳衣!其中一件係超薄果種乾身時已經透透地,濕咗就更 ...
繼續

c姐身材一定好好

前往最後回覆