一位有男友但又成日引我幫佢按摩既女網友

收藏  |  訂閱
18  8.7k

一位有男友但又成日引我幫佢按摩既女網友

喺網上識咗個女仔細細粒粒咁都有B cup架

初初睇相戴住粗框眼鏡傻下傻下咁,眼大大,重要信教,應該係一個清純既女仔黎既,咁我同佢都係互睇咗大家既相先約出去食飯,咁可能我做創作野吸引到佢啦,畢竟我又唔算高大靚仔

咁約咗出黎夜晚食迴轉壽司(佢提議,話多D時間吹水喎),咁言談間知佢原來有男朋友既,兩個都信教,應承過要結婚先會拆禮物,但嗰排佢地嘈交所以想上網識仔仔搵人抒壓,佢當晚問我可唔可以攬住佢,我略有遲疑,畢竟我唔太想拆散人嘛

但我同佢約法話只係攬下冇其他野架,咁我地食完飯慢慢行返去佢屋企留下(喺佢附近食野),期間停低咗,沿途都冇咩人,咁我就叫佢攬啦,點知佢越攬越實,請我食大大個波餅,跟住佢抬頭望我,越伸越前強吻我,我向後縮咗一下,跟住佢話唔好縮啊我揸爆你架,咁我驚驚地只好迎合啦,點知個衰妹佢伸埋脷,如是者我就比佢玩弄咗一陣

佢問會唔會再見,我話你唔開心既話再搵我啦

咁隔咗幾日佢又搵我出去,期間都不停話唔舒服想搵我按摩,我都拒絕佢,因我知佢想點

咁又出街食飯,佢搭電梯時企我下一格,叫我拎耳仔過去想講秘密比我聽,咁我痴埋去,點知佢一野揸落我到,話想睇下我幾大,我都知咧個女仔其實好咸濕

佢重話幾滿意,可以試下,我問佢「試咩」「明知故問😏」「你有男友我唔搞你既」

佢就低頭有點傷心咁,於是嗰晚我地食完飯就散水啦

第2日佢話想個胸大D,上網搵到D按摩教學,想我幫手按摩下,問佢點解唔叫男友做,話應承咗男友結婚先肉帛相見,話信我唔會搞佢所以搵我

點知係一個局黎,我地開房做按摩啦,點知佢越除越多衫,又不停挑逗我,我都不停咁拒絕佢,最後佢終於忍唔住喊出黎「我地只有性冇愛都唔得?」

見佢咁慘,唯有應承佢一次,佢連套都準備埋,根本就係想食咗我
都唔知佢係咪扮喊氹我心軟

咁佢赤裸咁抱實我,我地含情脈脈咁對望濕吻
佢「可唔可以講D說話氹下我開心」「你好Cute啊,又可愛,真係好Cute可愛既o者」
佢見我玩野就即刻推低我,用口狂吹我,「玩野!我要整爆你」
佢真係不停咁吸到SirSir聲,真係想整爆我,因為我經驗少,佢吸得太舒服結果好快比佢吹爆o左

「哦,你口爆我,你要負責啊」「又話有性無...」未講完佢就截停我繼續講「我要你今晚好好服侍我」
結果由床玩到去浴室,由浴室玩到上床,玩o左3、4發已經要制止佢一陣比我抖一抖:smile_27:

點解師兄你唔想和佢做既?

引用:
原帖由 brotheron 於 2019-6-19 11:08 AM 發表 查看引用來源
似係豬閪一名,所以食唔落🤣

好似幾好機會

唉。。這些機會...我按摩都ok ga

通常肥妹波大,最重要是自己是否食得落……

引用:
原帖由 Water_man 於 2019-6-19 03:26 PM 發表 查看引用來源
通常肥妹波大,最重要是自己是否食得落……
我食得落呀..愈肥愈愛

引用:
原帖由 brotheron 於 2019-6-19 11:08 AM 發表 查看引用來源
重細,唔想搞散人

我覆唔到MSG,所以而家唔好sd MSG比我住

引用:
原帖由 free8rhyme 於 2019-6-19 03:57 PM 發表 查看引用來源

重細,唔想搞散人
幾細先..夠唔夠秤先...嫩口野咁吸引都忍到..勁

前往最後回覆