上一頁下一頁
發新話題

心態嘅轉變

收藏  |  訂閱
54  8.0k

心態嘅轉變

好耐都無嚟過呢度喇...
咁啱有感而發,寫下近年嘅心態轉變。

以前,出嚟玩都係搵D後生女,貪佢哋青春無敵,但自從試過同D三十中至尾嘅熟女玩過之後,心態上真係唔同晒!

後生女同熟女最大嘅分別除咗技術之外,佢哋按受新嘢嘅開放態度更厲害!

另外,佢哋會好大膽!往往令你有意想不到嘅驚喜!

最緊要嘅係,佢哋知道男人最享受嘅一樣嘢- 征服感!

試過同熟女玩過之後,我返唔到轉頭...
甚至乎有時行街都忍唔住昅中熟女...
我覺得自己有少少變態...

人到唔同年紀有唔同睇法 師兄過多三十年又可能鍾意番妹妹仔😂

引用:
原帖由 skychristopher 於 2019-6-18 02:51 PM 發表 查看引用來源

以前,出嚟玩都係搵D後生女,貪佢哋青春無敵,但自從試過同D三十中至尾嘅熟女玩過之後,心態上真係唔同晒!

後生女同熟女最大嘅分別除咗技術之外,佢哋按受新嘢嘅開放態度更厲害!

試過同熟女玩過 ...
可能隨住自己年紀都向上升。。而家真係熟女有另一番味道架。。後生。。未能懂我心。。冇用。。😂😂

引用:
原帖由 skychristopher 於 2019-6-18 02:51 PM 發表 查看引用來源

試過同熟女玩過 ...
自己搵到自己既喜好,都係一件幸福既事

引用:
原帖由 7度 於 2019-6-18 03:15 PM 發表 查看引用來源
人到唔同年紀有唔同睇法 師兄過多三十年又可能鍾意番妹妹仔😂
妹妹仔都有好玩嘅,你睇呢個版有幾多後生嘅師姐就知...
但中熟女嘅嗰種韻味,真係好難喺後生女身上搵到...

引用:
原帖由 alexyclam 於 2019-6-18 03:25 PM 發表 查看引用來源

可能隨住自己年紀都向上升。。而家真係熟女有另一番味道架。。後生。。未能懂我心。。冇用。。😂😂
睇嚟師兄係同好😁

引用:
原帖由 constitute 於 2019-6-18 03:30 PM 發表 查看引用來源

自己搵到自己既喜好,都係一件幸福既事
有得玩就係,無得玩就...

引用:
原帖由 skychristopher 於 2019-6-18 03:41 PM 發表 查看引用來源

睇嚟師兄係同好😁
係架。。知情識趣。。一講就明。。互動又配合。。絕配

只要拍得好合拍:smile_47:
理佢18定係88

引用:

試過同熟女玩過 ...
佢哋知道男人最享受嘅一樣嘢- 征服感!

E句最認同

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆