饑渴的後生人妻

收藏  |  訂閱
13  16.5k

饑渴的後生人妻

今次講吓另一位人妻,俾個名佢,叫Ella。我同佢識咗幾年朋友喇,幾熟吓,有一排,佢開始同我訴苦,話佢老公對佢冇興趣,兼且唔係好得。佢好渴,好辛苦。Ella 得廿幾歲,慾火旺盛
佢身材瘦削,胸唔大,不過樣靚,幾清純。其實佢以前都好淫吓,又話自己幾次俾人強過,家人,朋友都有。傾吓傾吓我覺得佢呢方面都開放,我便講,你有需要的話我可幫你。

老實講,幾年朋友,我冇乜對佢想入非非,我咁提出,有一半真係心諗,佢年輕有需要,我又有貨俾,真係可以滿足吓佢,另一半原因係新鮮感。

佢聽到就笑出嚟,話其實當初認識我時,當我係性幻想對像喎,但從無諗過同我咩。

其後約咗出嚟,在公園傾偈,大家心裡都唔知點咁,傾傾吓佢突然講,不如唔好浪費時間,我哋去做,我便立刻車佢去時鐘,路上我心情堅緊張。而家講返起,我其實係鍾意呢啲感覺,曖曖昧昧咁。我揸車時,叫佢唔好講太多嘢,我怕自己緊張得濟唔敢去了。

呢間係我同大眼妹嚟開,所以知架步。同Ella上到房,我話我沖涼先,佢唔沖。我熄晒燈,因為我尷尬,同佢太熟喇大佬。

我沖完身,用浴巾包住出嚟,佢瞓喺床上,我跳上床用被蓋住自己,我哋就咁瞓喺度,靜咗十幾秒,然後我話「你而家接受得到可?」我怕佢後悔所以問聲。

點知我一問完,佢飛撲埋嚟,攬住我,我哋就錫,然後我除佢衫,我好奇摸吓佢胸,果然唔大,唔緊要。佢亦好溫柔咁摸我胸,我發覺女人好鍾意胸肌,可能有安全感。

同佢冇乜前奏,除晒衫,摸一陣,我就上,入去了,感覺唔錯,佢反應好大,好似終於解放咁!我直接快速抽插,整死佢先算,佢爽嘅時候會全身繃緊,我未遇過咁嘅情況,以為 佢好辛苦,就問佢係唔係疼,佢話唔係,我就繼續大力 插,吓吓抽出晒,再用力插到底嗰隻。

我經過大眼妹嘅長時間訓練,應付佢綽綽有餘,佢俾我大力鋤咗大約十分鐘就已經頂不住,高潮了,全身繃緊曬抽搐了 一陣,跟住話好攰叫我停。

跟住我瞓低咗佢幫我吹,吹到差唔多我就起身再入佢,然後拎出嚟射喺佢身上。

佢好滿足,仲讚我,係咁多個令佢最舒服的。後來有約出嚟做多三次,之後佢怕沉船,咁friend唔知應唔應該用呢個字,就唔再冋我做,似乎一心返老公身邊,都係好事嚟嘅。

~~~~~~~~~~==
順帶一問,點解香討app冇呢個版區?

師兄性褔不少,你現在有沒有同她交手

引用:
原帖由 天生蠢材必無用 於 2019-5-22 01:39 PM 發表 查看引用來源
師兄性褔不少,你現在有沒有同她交手
沒有聯絡了

食过再稳咯。。。。

佢唔制喇,呢件事都有一年喇

做sp一流,有時身材都後其次,瘦底皮膚滑仲吸引
引用:
原帖由 絕學無為閒道人 於 2019-5-22 09:27 AM 發表 查看引用來源
今次講吓另一位人妻,俾個名佢,叫Ella。我同佢識咗幾年朋友喇,幾熟吓,有一排,佢開始同我訴苦,話佢老公對佢冇興趣,兼且唔係好得。佢好渴,好辛苦。Ella 得廿幾歲,慾火旺盛,老公大佢廿年,所以有距離喺度。

佢身材瘦削,胸唔大,膚色少少黑,不過樣靚,幾清純。其實佢以前都好淫吓,又話自己幾次俾人強過(在大陸),家人,朋友都有。傾吓傾吓我覺得佢呢方面都開放,我便講,你有需要的話我可幫你。

...

谷歌唔俾。最on9成人版要登入,賭版唔駛登入。

同朋友做唔怕無左個朋友?
諗下都覺得幾尷尬

引用:
原帖由 羊洋得意 於 2019-5-22 08:35 PM 發表 查看引用來源
同朋友做唔怕無左個朋友?
諗下都覺得幾尷尬
係㗎,但真係熟,同埋佢性格係爽朗型,好坦誠,所以唔擔心冇朋友做

引用:
原帖由 絕學無為閒道人 於 2019-5-22 08:37 PM 發表 查看引用來源

係㗎,但真係熟,同埋佢性格係爽朗型,好坦誠,所以唔擔心冇朋友做
其實玩過開心過就ok
擰願大家keep住做好朋友 冇其他關係

前往最後回覆