久違了的咸企

收藏  |  訂閱
11  4.9k

久違了的咸企

今月使大左,慳慳地又去巡下咸記,見到件三十中,白T牛短褲,二魚包非環奏,架步K T V樓上,瘦底有C,身材平均,企來講算中上貨,肥仔已收貨,可惜吾比冲涼,雖然態度有禮吾吹鐘,但吾肯除衣同解甲,完事後又叫我返屋企冲,玩得吾盡興呢度扣哂分,又要等下個月先可以去一仔了

1仔下下四魚,食錯野dum春好又傷荷包,一個月跌幾次四魚唔係個個頂得住,不如跌兩魚試多幾件

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2019-5-19 11:50 PM 發表 查看引用來源
1仔下下四魚,食錯野dum春好又傷荷包,一個月跌幾次四魚唔係個個頂得住,不如跌兩魚試多幾件
真係奇-咸記唔除衫.我屌超過百Q .真未試過

樓主條囡應該除左衫
個波變柿餅那種

一係就生仔紋

不過有可能屈加錢除衫

引用:
原帖由 大大大大大中 於 2019-5-20 09:14 AM 發表 查看引用來源
樓主條囡應該除左衫
個波變柿餅那種

一係就生仔紋

不過有可能屈加錢除衫
大6文化己誇境到香港!!
除3加五拾
揸左波加七拾,右波加伍拾,因左波較軟
底底拉歪即吊,除富加伍拾
限時三分中,超時双中!!
叫你把银包放遠處,不留神就偷錢
小弟在大6吊西十多年
上述大6鷄召數,普通过空氣!!
全部在香港著陸!!!

與其話大陸乜,大陸物,做客嘅你不妨檢討吓自己:smile_27:
如果以企企計,大凍天時都咁話,我就從無試過唔除衫屌,除咗臨場加吹,亦無試過左面右面上面下面加錢,但近排見尼度講得多,我而家有時都問多句"脫光做?",得到答案亦往往係"不脫光怎做?",會唔會係客個樣或行為太水魚或者太生厭,結果一個囡囡得逞,十個囡囡跟風?反正唔制佢又無損失:smile_27:
大陸我好耐無上去,情況係點唔敢講,但落到嚟香港,佢哋就要適應香港做法,而唔係我哋適應佢大陸收法:smile_34: 老實講,大陸人喺大陸叫雞,亦未必係香港人上去人生路疏成口香港音去玩咁嘅收法 :smile_27: 你同個大陸嫖客話左十右十?一個唔覺意吵起嚟,有得幾個嫖友,隻G口腫鼻腫十日開唔到工都似 我亦係妙街見過兩個大陸人向一個囡囡問價,囡囡好理不理隨口開三百,跟住行咗去,好簡單,除咗知佢無心,亦知佢喺香港唔惡得去邊,香港人去大陸咪又差唔得多:smile_34:
我看到話爆波按摩話唔除衫,我努力諗,印象中都似乎無踫過咁情況,無除但推個巴上去就試過無數次,下路縮試過唔少,俾摸唔俾搓的或者唔俾啜亦踫過唔止一次,床尾機唔多但都踫過,床尾機還可以話"立場鮮明",但俾得你"摸"又唔俾得你摸就丈八金剛:smile_34: 但如果囡囡真係敏感或其他原因,受得到咪繼續幫趁囉,我就唔會有下次:smile_27: 好耐之前我喺灣仔試過個 161, 開門望落好樣好身材,話沖咗涼,背住一路除衫一路話乳頭敏感好易發炎,唔好啜,上床帶住巴吹完左閃右避不停側身叫我推入,後來發現原來一邊乳房無咗靠落墊,結果從後推車草率完事,阿Q啲,唔除衫,有時或者都係為你好
喺尼度見到好多師兄下下咁又加,咁又俾,細佬話哂事,油麻地街價從百五升到二百,二百五甚至三百都唔駛兩三年,房租從二百升到而家四百一日都有,全部都要多謝恩客疏爽:smile_27:對我嚟講,拋得個身出嚟兩星期刮得幾多得幾多可以明白,換上你做都會如此,但維持市場秩序,實在唔駛東賴西賴,係匹夫有責:smile_34:

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2019-5-19 11:50 PM 發表 查看引用來源
係架,跌二魚冇咁傷,平有平玩

引用:
原帖由 YYWONG77777 於 2019-5-20 04:48 AM 發表 查看引用來源

真係奇-咸記唔除衫.我屌超過百Q .真未試過
未試過話吾冲得涼,我仲問係咪壞左,佢又話吾係,吹漲

引用:
原帖由 大大大大大中 於 2019-5-20 09:14 AM 發表 查看引用來源
樓主條囡應該除左衫
個波變柿餅那種

一係就生仔紋

不過有可能屈加錢除衫
身型OK冇肚纹架,可能加$肯除,但冇意思啦,所以吾會返食

引用:
原帖由 dlsfdlsfdlsf 於 2019-5-20 11:17 AM 發表 查看引用來源

大6文化己誇境到香港!!
除3加五拾
揸左波加七拾,右波加伍拾,因左波較軟
底底拉歪即吊,除富加伍拾
限時三分中,超時双中!!
叫你把银包放遠處,不留神就偷錢
小弟在大6吊西十多年
上述大6鷄召數,普通过空氣!!
全部在香港著陸!!! ...
所以咪掃興囉,又可能佢見我斯文蝦九我呱

前往最後回覆