北角×冠質素唔錯喎

收藏  |  訂閱
28  8.6k

北角×冠質素唔錯喎

小弟玩開1樓1,一向覺得發記同富士山囡囡質素最高(當然,收左皮的×檳都唔錯),之前去左北角幾次,聽巴打話×冠老雞多,所以無意慾去朝聖
今日時間多,中午點幾鐘一洗樓,10幾廿間囡囡都返左工,按左10幾間都有,目測8,9成都係2字頭,個別仲好幼齒
完全唔覺有老雞足蹟,ssp就堅多,點解巴打講到X冠咁差?

可能因為環境同毛巾?

死場有原因如下:
1.房衛生極差,克炆炆曱由周圍爬,成日爆屎坑漏咸水!
2.外邊多妓評家聚集煲烟,成地烟頭垃圾勁臭污糟!
3.女服務差催鐘死魚格手多,加價加到450,480,當自己系高檔場?

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2019-5-12 04:53 PM 發表 查看引用來源
死場有原因如下:
3.女服務差催鐘死魚格手多,加價加到450,480,當自己系高檔場? ...
嘩,乜原來係咁,小弟最怕小強:smile_43:
好彩今日小弟都無入閘,原因係無一個特別標青(但好多都唔錯)

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2019-5-12 04:53 PM 發表 查看引用來源
死場有原因如下:
3.女服務差催鐘死魚格手多,加價加到450,480,當自己系高檔場? ...
就算D客唔驚小強,啪啪啪時D小強周圍走,個feel都唔會好掛
D囡囡又會咁污WET既,小弟以元朗出哂名既利X為例
後樓梯都臭同污糟,但入到房唔會,囡囡都注重衛生,會打掃

富X有請人清洁和抹墻身, 還有音樂聽, 差太遠了

同意 多選擇乾淨

引用:
原帖由 汁男貢獻良多 於 2019-5-12 02:37 PM 發表 查看引用來源
小弟玩開1樓1,一向覺得發記同富士山囡囡質素最高(當然,收左皮的×檳都唔錯),之前去左北角幾次,聽巴打話×冠老雞多,所以無意慾去朝聖
今日時間多,中午點幾鐘一洗樓,10幾廿間囡囡都返左工,按左10幾間都有,目測8,9成都係2字頭,個別仲好幼齒
完全唔覺有老雞足蹟,ssp就堅多,點解巴打講到X冠咁差? ...
我都十幾年前去過,果陣都係好壞參半

引用:
原帖由 汁男貢獻良多 於 2019-5-12 02:37 PM 發表 查看引用來源
完全唔覺有老雞足蹟,ssp就堅多,點解巴打講到X冠咁差? ...
環境奇差...囡大多無服務, 係後生囉
快出既話係幾好玩既

引用:
原帖由 zzza 於 2019-5-14 15:13 發表 查看引用來源

環境奇差...囡大多無服務, 係後生囉
快出既話係幾好玩既
快出都好玩??

前往最後回覆