50 12345
上一頁下一頁
發新話題

旺角肚兜茶舞

收藏  |  訂閱
49  12.2k

旺角肚兜茶舞

前兩日無聊行過旺角,求其搵間茶舞上下去體驗下,竟然搵到一間仲有肚兜嘅茶舞玩,問下枱鍾點計,320 一個鐘,屌埋加400, 即管叫條女睇下,普通貨色, 換女再睇 ,可能小弟太耐冇玩肚兜,有啲視覺效果, 但係衰在條女太搶趕收工咁樣冇乜Leel, 有冇師兄玩過大家分享下

引用:
原帖由 來來看 於 2019-5-9 01:40 PM 發表 查看引用來源
前兩日無聊行過旺角,求其搵間茶舞上下去體驗下,竟然搵到一間仲有肚兜嘅茶舞玩,問下枱鍾點計,320 一個鐘,屌埋加400, 即管叫條女睇下,普通貨色, 換女再睇 ,可能小弟太耐冇玩肚兜,有啲視覺效果, 但係衰在條女太搶趕收工咁樣冇乜Leel, 有冇師兄玩過大家分享下 ...
二十幾年前系澳門玩過

大波先正,a cup 不如唔好玩

where

埋單幾錢先?

引用:
原帖由 someday_hk 於 2019-5-9 08:58 PM 發表 查看引用來源
埋單幾錢先?
N年前在旺角不同場玩過兩三次。三点式及全裸陪坐都試過

引用:
原帖由 msc07 於 2019-5-9 09:34 PM 發表 查看引用來源

N年前在旺角不同場玩過兩三次。三点式及全裸陪坐都試過
試過有間宣傳穿肚兜,但條女入房時沒有穿,她即時出去拿肚兜入來在我面前換。但如師兄講要波大才好玩

旺角全裸就地正法塲大把啦
你地唔知香港冇皇管既咩。

引用:
原帖由 來來看 於 2019-5-9 01:40 PM 發表 查看引用來源
前兩日無聊行過旺角,求其搵間茶舞上下去體驗下,竟然搵到一間仲有肚兜嘅茶舞玩,問下枱鍾點計,320 一個鐘,屌埋加400, 即管叫條女睇下,普通貨色, 換女再睇 ,可能小弟太耐冇玩肚兜,有啲視覺效果, 但係衰在條女太搶趕收工咁樣冇乜Leel, 有冇師兄玩過大家分享下 ...
師兄,請問年紀、質素?

吊,玩呢d場不如吊企企,一樓一,三街好過
完全唔抵吊

50 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆