上一頁下一頁
發新話題

分手後變曳左...... #69 佢要既生日禮物

收藏  |  訂閱
79  42.9k

分手後變曳左...... #69 佢要既生日禮物

Updates:
#1上我屋企
#32 上朋友屋企housewarming互摷
#48 Housewarming當晚後續 : 車上面摷我+ phone sex
#50 終於俾佢插咗......
#69 佢要既生日禮物
------------------------------------------------------------------------------
開左個新ac因為舊ac個ex有用~~

小妹本身同男友拍咗好多年拖,都到談婚論嫁嘅地步,最後呢個愛情長跑完左......不過係散咗,詳細唔講lu~~~ 分開後一段時間唔想再開始一段新既戀情 但又好唔習慣自己一個人⋯⋯所以就發生左同Ryan嘅故事⋯⋯

從來冇諗過會咁發展,因為佢係我識咗好耐好好嘅朋友,一直都好take care我,但由識開始咁多年我都一直同緊ex一齊所以大家就自動friend zone左啦哈哈。佢本身條件同外表都不錯,成熟上進踏實,識耐左都成日睇住佢換女 😓

喺我分手之後,feel到佢對我個態度唔同左,比以前更好,有好一段時間佢都冇再識過女仔 每日都WhatsApp報到同我傾計 慢慢我都愈黎愈依賴佢。佢從來都冇push過我任何野

有日我屋企又冇人,我叫佢上黎坐下,冇諗住一定要做啲咩,但就好想佢陪。識左咁耐咁樣上屋企單獨相處真係第一次。我地食完野坐左係飯枱度吹左好耐水,又一齊聽咗好多首歌,就坐低去梳化開電視睇。

以前我對住佢個立場一向都好清晰,唔會俾我地有事發生,同埋佢次次一講少少咸濕野我就會唔睬佢。可能係咁,上左黎幾粒鐘佢一下都冇掂過我,反而係我開始坐近佢,因為想挨住佢睇電視 😣

坐近左少少之後,佢望住電視講左句:你好香
我:係咩?唔記得今日有冇查香水啵,啲頭髮呀?
佢就湊埋黎係我條頸索左一下,跟住又用力索多一下 話條頸好香
我feel到佢啲呼吸 離我條頸好近⋯⋯跟住佢直頭放左個下巴係我膊頭上面繼續聞我條頸,問我會唔會唔舒服
我話冇,仲抬起下巴湊埋去比佢聞⋯⋯ 佢就順勢錫左我條頸一下 好溫柔咁,我合埋左眼
點知佢就坐返正,話:唔好咁啦 睇電視啦

我就話要聞返佢,佢笑左下,話男人老狗有乜好聞,但都比我湊埋去
我又學佢錫佢條頸⋯⋯仲伸脷奶左幾下
佢開始有少少唔自在咁,有少少扭擰”umum沉沉”咁講左幾句咩知道我宜家未必想拍拖 唔想教壞我個啲 😂

我個下有啲覺得佢係咪對我冇興趣,有少少受傷講左句:扮咩呀你平時食唔少女啦
佢對眼點都係唔望我,定住係電視度:唔想佔你便宜

我有少少唔忿氣就繼續舔佢條頸,錫上去佢下巴 塊面 個咀 舔佢耳仔⋯⋯佢合埋左眼。佢警告我多次,再繼續就忍唔到㗎啦,我都感覺到自己下面已經好濕,好耐都冇試過咁濕⋯⋯

我眼尾望一望佢條灰色棉運動褲 見到好漲 知道佢唔係唔想要我。但個心都有少少驚 諗左一下係咪要停⋯⋯
佢突然間攬住我 攬得好實,叫我唔好做啲咁既傻事

我覺得就係個一下覺得佢真係好珍惜我,就括左出去,攬住佢繼續錫佢耳仔 又舔下佢塊面 對住佢耳仔輕輕咁吹氣同埋呻吟⋯⋯

feel到佢唔敢有咩動作,佢隻手淨係伸入我裙底輕輕掃下我大比,摸入少少都冇⋯⋯
我就自己郁前啲⋯⋯等佢隻手摸到上我大脾內側⋯⋯呢個時候我條腰已經係咁扭 大脾係佢隻手上面搓下搓下⋯⋯

佢隻手就黎滑到去摸到大髀內側最入,feel到佢好努力咁克制自己,因為佢隻手去到好近妹妹既時候就摵實我大脾忽肉唔比自己隻手繼續”善”入去⋯⋯

我就夾埋對大比,夾住佢隻手,佢隻手變咗係我妹妹度,我自己郁條腰磨佢隻手
佢:揩到你條底褲......好濕呀⋯⋯
佢終於忍唔住伸左隻手入我unun入面摔我豆豆⋯⋯又指插我......係咁錫我 奶我條頸⋯⋯錫到落心口⋯⋯

佢終於忍唔到掂我個下覺得好開心,忍唔住玩佢扮野話:唔得,我地都係唔可以咁
佢即刻back out 停手 (點解佢可以咁好⋯⋯)

咁我唔玩佢啦...... 佢停哂手個時係打側橫訓係梳化度,我就跟住打橫訓,用個patpat磨佢,完全感受到運動褲個度成個拱起左⋯⋯佢兩隻手捉住我條腰係咁撞我patpat,佢咁樣推左好一陣⋯⋯真係好漲

我趁佢唔為意好快手休高左自己條裙上條腰度,跟住伸手去掹佢條運動褲嗰橡筋諗住幫佢除褲,點知一下掹低埋條boxer 佢枝野成條彈左出黎⋯⋯ 佢除哂兩條褲就隔住我條底底撞我⋯⋯有幾下撞到有啪啪聲 佢就會再大力啲⋯⋯

我夾佢枝野係我對大脾中間 攝埋入我條un un入面.. 好耐冇做過...... 由佢下面掂到我下面個下我都就忍唔到,好想佢大大力插我,一路磨我反應超大,叫到好大聲......佢伸左隻手入我個bra入面好大力揸我......又磨得好快...... 貼住我妹妹係咁磨⋯⋯磨到佢成枝濕哂⋯⋯有幾次個頭係妹妹門口 我特登比佢入少少龜頭⋯⋯個下即刻覺得好滿好漲 忍得好辛苦......

磨左一陣佢停低左幾次話就俾我大脾夾到射⋯⋯⋯我叫佢想射就射啦
佢話:sorry 今日冇帶dom上黎⋯⋯ 冇諗過上黎攪你

我都驚再係咁會忍唔到我地會冇dom照插...... 所以我就起身坐番正係梳化挨住,叫佢跪上梳化跪係我面前。咁就我坐係佢兩隻腳中間,塊面對住佢枝野⋯⋯見到佢個樣好驚喜,問我想點

我撳住佢個pat攬佢埋我塊面度...... 慢慢奶下佢春袋......奶到好濕,就奶雪條咁成枝來回咁奶...... 奶到我成口口水之後,就擘大個口等佢插入黎我個口⋯⋯個傻佬唔係好敢郁 驚插個口會整親我咁 我捉住佢patpat係咁向自己推埋黎⋯⋯等佢好大力插我個口⋯⋯佢個肚就下下撞埋我塊面度,我一路用條脷包住佢枝野咁...... 有時又用力啜住佢咁比佢插......

唔知點解佢抽插我個口我都會覺得好想要好舒服...... 插左一陣佢係咁望落黎話好正⋯⋯已經好想射 抆左出黎停一停 摸一摸我個頭 叫我傻妹

我比佢插到抖哂大氣:呀...... 你自己捉住我個頭丫⋯⋯撳住我插我個口丫⋯⋯射入去丫⋯⋯
佢終於好放咁揸住我啲頭髮,撳實我個頭,好粗暴咁大力亂插我個口⋯⋯比佢插到就抖唔到氣⋯⋯淨係係咁唔唔聲咁

佢就係插到最入既時候係喉嚨射哂⋯⋯佢即刻好緊張拎紙巾比我吐出黎 我話:傻佬你插到咁入先射吐唔返出黎啦 吞哂啦⋯⋯

呢個衰人經驗多我好多,但佢話真係未試過咁插個口,估唔到我會咁做...... (我之前始終拍咗咁多年拖想有啲新野氹男友,雖然最後都冇用HAHA)好驚整到我唔舒服,但個感覺又好似姦緊我咁好正 ☺️

謝謝分享~
好鐘意撳實個頭咁抽插

之後呢?

引用:
原帖由 valentia 於 2019-5-4 01:45 AM 發表 查看引用來源

小妹本身同男友拍咗好多年拖,都到談婚論嫁嘅地步,最後呢個愛情長跑完左......不過係散咗,詳細唔講lu~~~ 分開後一段時間唔想再開始一段新既戀情 但又好唔習慣自己一個人⋯⋯所以就發生左同Ryan嘅故事⋯⋯

從來冇諗過會咁發展,因為佢係我識咗好耐好好嘅朋友,一直都好take care我,但由識開始咁多年我都一直同緊ex一齊所以大家就自動frien ...
精彩

最後有無同尼個一齊?

你訓係床邊頭向下,你個口同喉嚨成左一條直線,咁樣插得最深喉架,試下啦

長篇支持~不過晏D先再睇lul, 留左腳毛先

被個男人粗暴地對自己……個1刻心情係咪好羞但開心呢?

一男一女咁樣

點可能唔做 ?

唔通齋睇電視咩

引用:
原帖由 valentia 於 2019-5-4 01:45 AM 發表 查看引用來源

從來冇諗過會咁發展,因為佢係我識咗好耐好好嘅朋友,一直都好take care我,但由識開始咁多年我都一直同緊ex一齊所以大家就自動frien ...
好長呀

有冇圖

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆