上一頁下一頁
發新話題

人妻sp 加左相#28 换左相#58

收藏  |  訂閱
70  55.1k

人妻sp 加左相#28 换左相#58

呢個post係第二個forum出過, 第一次係到出文,人妻sp簡稱佢做L,我同L大家都四十歲鬆D,噚晚終於得閒同L見面,約左L 7點半係九龍等,見面後去食個飯先,食飽先有氣力,同L影相及做運動,上到房冇見兩個幾月,大家互相搜吓身咀下先,伸手入去隔住Bra揸佢波波,冇見咁耐依然咁好揸手,L帕怕醜醜咁話揸夠未,之後幫佢除衫,除完衫之後影下相,L話又影上次咪影左囉,我話影返D相留念,得閒又可以睇返D相回味下打下飛機用,L成日話自己肥,又話自己生過又有個肚腩仔,其實呢個年紀有呢個年紀嘅吸引,影左幾張相後,一齊去沖涼,搽D梘液後嚟個Body Message ,meassage完後我又手多多,摸下L嘅妹妹,摸摸下我又手多多,慢慢移去後面摸L嘅菊花,手指係佢菊花周圍打圈咁撩,另一隻手伸向佢妹妹,令佢唔好咁空虛,兩隻手前後咁捽,L發出輕輕呻吟聲,雙手用力攬住我,捽多一陣用花灑,射佢妹妹同菊花,之後奶佢妹妹同後面嘅外圍,L縮一縮輕聲講左句好酸軟,跟住我用手指在佢菊花口到,慢慢嘗試伸入去,指入左一節左右,L有D縮一縮,我吱D梘液落手指到,慢慢再伸入,今次易入左入半隻手指度,玩左陣將L個pat pat吉高D,吱D梘液落菊花同鳩到當ky用,慢慢插入去,入左3份1左右L話有D痛,咁我抽返出嚟,洗下碌鳩同L嘅菊花,再咀返啖L,之後我冲一冲身出去準備。L出嚟後我叫佢著返對黑絲,之後我地攬住,脷疊脷交換口水,L隻手揸住我碌鳩,慢慢上下咁Chor,我一隻手揸佢pat pat,另一隻手慢慢,磋佢波波捽佢lin頭,L又再輕叫,我地雙雙瞓落床到,繼續交換口水,慢慢我移向佢對波到,啜佢lin頭同揸佢波,L發出呻吟,我再向下移奶佢個西,佢個西已經濕晒,我一路奶一路用震蛋,震佢個西雙管齊下,L已經high得好緊要,之後我起身,將碌硬左嘅鳩塞落L嘅口,L亦都好配合咁含,而且仲含得好落力,好肚餓咁食得津津有味,之後換我瞓底,L扒上嚟含,L含得我好舒服,含左大約幾分鐘有D想射,就叫L停一停,點之佢索性坐上去,女上男下騎住我自己郁,我亦都唔執輸,採取主動攞返個控制權,瞓係到抽插佢,抽插一段時間,換位狗仔式後入,L叫得更加大聲,一路屌L一路揸佢波,另一隻手打下佢pat pat,插左唔知幾耐有D射意,叫L瞓係床到,我企係床邊,L對著左黑絲嘅腳,浪上我雙膊上,雙手捉L對黑絲腳,大大力咁抽插L嘅妹妹,有時又加隻震蛋震佢粒陰核,L high到自己揸住自己對波,見佢咁high有時我又揸吓佢波波,初下佢粒lin頭,玩下咁上下我專心咁屌L,見佢越嚟越肉緊,有時捉住我雙臂,有時又揸自己對波,叫到好似拆天咁,唔知抽插左幾耐,我都有射意,放慢節奏慢慢插多幾分鐘,之後加快速度開行Turbo ,我地雙雙攬到實一實,之後就射左,我地攬多陣,等我條鳩軟返”線”返出嚟,攞紙比佢抹下個西,之後我地攬住係床上吹下水。L話好鍾意攬住我,佢話我個身好似暖爐咁暖,呢方面L唔係第一個講,大家吹下水講下笑,吹左唔知幾耐水,L伸手去摸我碌軟左嘅鳩,係佢細心地撫摸搓弄下,開始硬返,L慢慢將佢個身向下移,佢先啜我個lin頭,繼而再向下,一口含住我碌鳩,L好勤力地手口並用,口時快時慢咁上下吞吐,靈活嘅舌頭係我龜頭上打圈,手亦都好有節湊咁,配合口速度,上下套弄,含到咁上下,L將口轉移去lam我個袋,手繼續上下套弄,當時真係好鬼舒服,L來來回回咁lam袋、含鳩,係我最enjoy一刻電話響起,完來已差不多夠鐘,L繼續落地含,手不斷上上下下咁chor,L feel到我快要射,佢縮開個頭,手加快速度,凖備幫我發射幾億精華液,完事後我地一齊冲凉,著衫走人,送L去撘車,之後我亦坐車返歸。

引用:
原帖由 studio4e 於 2019-3-25 01:46 AM 發表 查看引用來源
呢個post係第二個forum出過, 第一次係到出文,人妻sp簡稱佢做L,我同L大家都四十歲鬆D,噚晚終於得閒同L見面,約左L 7點半係九龍等,見面後去食個飯先,食飽先有氣力,同L影相及做運動,上到房冇見兩個幾月,大家互相搜吓身咀下先,伸手入去隔住Bra揸佢波波,冇見咁耐依然咁好揸手,L帕怕醜醜咁話揸夠未,之後幫佢除衫,除完衫之後影下相,L話又影上次咪影左囉,我話影返D相留念,得閒又可以睇返D相回 ...
Support 師兄,繼續支持出post

中出?

食人妻正:fst_002:

正呀!!!人妻可以唔帶袋,一流享受

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 兇狠既飛狼 於 2019-3-25 08:51 AM 發表 查看引用來源
中出?
C兄你覺得係?

引用:
原帖由 hli9 於 2019-3-25 12:50 PM 發表 查看引用來源
正呀!!!人妻可以唔帶袋,一流享受
C兄都有食過人妻?

引用:
原帖由 zarkava08 於 2019-3-25 11:29 AM 發表 查看引用來源
食人妻正:fst_002:
另一種感覺

引用:
原帖由 Vittel 於 2019-3-25 08:20 AM 發表 查看引用來源

Support 師兄,繼續支持出post
多謝支持

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆