上一頁下一頁
發新話題

同房不交換 (補相 5/3)

收藏  |  訂閱
101  55.4k

同房不交換 (補相 5/3)

網上識左對3X嘅夫妻, 話想試3P 或 4P, 我膽粗粗 PM 佢地, 傾左一排, 由於佢地之前未試過, 決定先玩同房不交換 ... 可惜之前跟識左7年嘅 SP 鐵腳分開了, 所以今次就帶SP人妻出黎, 我都費了不少時間先遊說成功叫到佢出黎

玩法係同房不交換, 所以 book 左間有兩張床嘅酒店房, 大家前後腳去沖涼, 之後各自展開床上活動, 雖然是不交換, 但可能大家都想誘惑一下對面個 pair, 所以大家嘅呻吟聲都好大聲, 兩個女嘅都叫得特別姣, 最正嘅姿勢, 就係大家一齊面對面用狗仔式, 大家8目相投, 推得特別用力!!!

可惜同呢 pair 仲未成功 4P, 要時間慢慢磨合

5/3
https://imgur.com/89649Yn
人妻對 34C, 大乳暈呀

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

我也有類似以上經歷 對方夫妻是第一次 那次我們同床 但最终交換不多 只是手多玩玩。

引用:
原帖由 7度 於 2019-3-4 08:21 AM 發表 查看引用來源
我也有類似以上經歷 對方夫妻是第一次 那次我們同床 但最终交換不多 只是手多玩玩。
點樣手多多法

同房不換都幾好~係要慢慢磨合~

引用:
原帖由 1frankz 於 2019-3-4 04:21 AM 發表 查看引用來源
網上識左對3X嘅夫妻, 話想試3P 或 4P, 我膽粗粗 PM 佢地, 傾左一排, 由於佢地之前未試過, 決定先玩同房不交換 ... 可惜之前跟識左7年嘅 SP 鐵腳分開了, 所以今次就帶SP人妻出黎, 我都費了不少時間先遊說成功叫到佢出黎

玩法係同房不交換, 所以 book 左間有兩張床嘅酒店房, 大家前後腳去沖涼, 之後各自展開床上活動, 雖然是不交換, 但可能大家都想誘惑一下對面個 p ...
這個玩法都唔錯喎,一步步來好刺激,四條肉蟲肉白相見已經很刺激,賽後檢討下次會有新玩法嗎?

我手多揸下 啜下人妻linlin 反而人夫不可敢摸我SP

引用:
原帖由 1frankz 於 2019-3-4 04:21 AM 發表 查看引用來源

玩法係同房不交換, 所以 book 左間有兩張床嘅酒店房, 大家前後腳去沖涼, 之後各自展開床上活動, 雖然是不交換, 但可能大家都想誘惑一下對面個 p ...
咁樣都很好玩啊!
期待師兄遲點事成再報告。

引用:
原帖由 7度 於 2019-3-4 10:15 AM 發表 查看引用來源
我手多揸下 啜下人妻linlin 反而人夫不可敢摸我SP
交換你就發!佢係老婆,你係sp!

我約到而家都未約到😥

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆