見面即插經歷

收藏  |  訂閱
17  12.1k

見面即插經歷

上次講過一次潮吹經驗,再提一單難忘經歷。
那時單身,網上識了個女生,聊的不錯,不過未見過面也未看過相片。
有次約見面食(佢屋企附近)早餐,食完因都很早,沒地方去,便上了她家,當時她父母都返哂工。
上去坐著聊天,然後我提返有次聊電話,佢話過有獎勵比我,我提返出黎,佢然後叫我閉上眼,吻到我臉上,那一刻我隨即轉過頭,變了咀吻在一起,然後便開始了大車,咁車車下雙方手都不安份。
衣服開始脫下,我揸佢波(不大的),佢攻向我條野,當然已經硬哂,佢摸摸下除埋我條褲,一看大說「呀!你咁大既…………」我說唔知呀,佢話佢見哈少,所以比較到。講完佢便含佐落去,可能佢未食過咁大,佢食佐好耐(後來都未試過比人含咁耐,好回味),然後含完一下坐落黎,佢已經濕到不行,一下滑哂入去。
插個時佢叫我唔好插咁入,話頂到最入有啲痛,因未試過比咁大塞入去,咁我就住黎插,最黎射哂落肚度,再一起去沖涼。

就係咁開始佐,之後同佢拍了半年拖,之後佢話性格唔岩分了手。

中出😜

引用:
原帖由 silverseven 於 2018-7-30 02:22 PM 發表 查看引用來源
中出😜
唔好意思,寫得唔好。
是抽出來射在肚子上。
如果有人想睇,可以寫詳細啲,哈哈
之後仲好多次去佢屋企搞,佢次次都捉住黎含,話夠哂大,好食好多。

即食嘅後果

引用:
原帖由 Kayako18 於 2018-7-30 03:25 PM 發表 查看引用來源

唔好意思,寫得唔好。
是抽出來射在肚子上。
如果有人想睇,可以寫詳細啲,哈哈
之後仲好多次去佢屋企搞,佢次次都捉住黎含,話夠哂大,好食好多。 ...
我都睇到.....點解仲會覺得中出呢??

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2018-7-30 04:50 PM 發表 查看引用來源

我都睇到.....點解仲會覺得中出呢??
哈哈,可能佢好想中出。
其實可以選,我最愛顏射,不過顏射對女方又係麻煩啲既,佢又不會有爽既感覺。
曾經有個女朋友肯比我顏射,好開心。

引用:
原帖由 Kayako18 於 2018-7-30 04:55 PM 發表 查看引用來源

哈哈,可能佢好想中出。
其實可以選,我最愛顏射,不過顏射對女方又係麻煩啲既,佢又不會有爽既感覺。
曾經有個女朋友肯比我顏射,好開心。
我係女,我覺得顏射係正既,自己都會好興奮

引用:
原帖由 joseph1203 於 2018-7-30 09:54 PM 發表 查看引用來源

唔會覺得洗好麻煩咩,一定要用凍水洗

引用:
原帖由 joseph1203 於 2018-7-30 09:54 PM 發表 查看引用來源

我未試過。。。

引用:

JJ師姐真係識玩!

前往最後回覆