床上世界杯

收藏  |  訂閱
28  11.8k

床上世界杯

好耐冇見,仲有冇人記得我?
大家呢輪係咪掛住睇世界杯呢?你哋係邊隊Fans?我就梗係捧葡萄牙啦!
今屆葡萄牙打得唔錯好過上屆,希望有好成積.無啦啦做乜講世界杯?因為今次我講嘅係上屆世界杯時引發的性事.
歐洲生活最正係渡假,廉航拎件luggage冇寄倉來回都係百零Euros,抵到爛.
Barcelona係我其中一個最like城市,尤其鐘意個海灘.夏天成9:00PM都未天黑真係可以玩到盡,不過今日一定要早走,因為德國對葡萄牙6點開波啦.
我哋幾個喺酒吧睇波一齊捧葡萄牙,大家都記得呢場波結果啦,唔通我冇着波衫撐場所以差啲?
隔離枱有班人着德國波衫梗係開心到震,仲叫埋我哋一齊玩,大家飲吓酒就自然熟落,佢地都係德國人.
我同個德國仔出門口食煙,佢叫Hans.德文我只係識少少,我哋用英文溝通.
Hans話佢哋租咗間apartment喺隔離街問我有冇興趣上去坐吓?
問得呢樣嘢我仲唔明咩?佢又咁靚仔我梗心郁郁,去馬!
入到去我哋就打車輪,夏天着衫唔多好快就除晒.
Hans由我對波kiss到落下面,我俾佢嘅攻勢攪到欲仙欲死,我扭住屎忽死守龍門!
到我進攻,kiss住Hans上身到下面,佢支嘢就攻入我上面龍門,我條脷左飛右撲頂住佢嘅攻勢!
埋牙我喺上面,我哋下面配合佢攻我守.Hans雙手就變成Goalkeeper,捉到我對波實.
一輪互動後Hans射啦!不過戴住套射唔入當詐糊!所以半場比數都係0:0!
中場休息,我成個人瞓喺Hans上面,佢又掃我背脊,舒服到震.
我哋再想黎Second half,此時Hans電話响,佢用手指擺唇邊示意我唔好出聲.
我半桶水嘅德文都聽得明佢朋友問佢去咗邊?冇辦法,唯有腰斬下半場.
Hans起初已話我知班人入面其中一個係佢女朋友,問我介唔介意?我玩得One night stand冇所謂啦.
返到酒吧我地繼續玩到差唔多12點先散,走嗰時我哋握手道別,同Hans女朋友握手時我竟然覺得有啲唔好意思.
我哋擁抱嗰時Hans望住我哋,我喺佢條女耳邊講再見,見到Hans個樣即時驚驚哋咁.
係呀,我特登玩佢等佢驚吓,嘻嘻.

咁L爆

睇到張相一定會記得:smile_o15:

引用:
原帖由 5000Yen 於 2018-6-25 08:52 PM 發表 查看引用來源
大家呢輪係咪掛住睇世界杯呢?你哋係邊隊Fans?我就梗係捧葡萄牙啦!
今屆葡萄牙打得唔錯好過上屆,希望有好成積.無啦啦做乜講世界杯?因為今次我講嘅係上屆世界杯時引發的性事.
歐洲生活最正係渡假,廉航拎件luggage冇寄倉來回都係百零Euros,抵到爛.
Barcelona係我其中一個最like城市,尤其鐘意個海灘.夏天成9:00PM都未天黑真係可以玩到盡,不過 ...
師妹好波!

請問sis 5000Yen,你住歐洲邊個城市?

有無咁正呀

引用:
原帖由 Skidsteer 於 2018-6-26 12:51 AM 發表 查看引用來源
請問sis 5000Yen,你住歐洲邊個城市?

以前講過啦,Portugal夠鐘開波,唔傾住.

引用:
原帖由 5000Yen 於 2018-6-26 01:55 AM 發表 查看引用來源

以前講過啦,Portugal夠鐘開波,唔傾住.
they almost lost... soo close..

引用:
原帖由 5000Yen 於 2018-6-25 08:52 PM 發表 查看引用來源
Barcelona係我其中一個最like城市,尤其鐘意個海灘.夏天成9:00PM都未天黑真係可以玩到盡,不過 ...
好波

上次出帖已經1年了,期間有咩刺激經歷呢?

前往最後回覆