上一頁下一頁
發新話題

性愛的平行空間 (p.1,5,8)

收藏  |  訂閱
122  12.2k

性愛的平行空間 (p.1,5,8)

因為電腦技術問題,舊post被封,而家再出!

自問係一個偷食常客,係過去十幾年,明食偷食對我黎講唔係咩新鮮事,隨住時日,見得多,聽得亦多,每個人偷食都有不同原因,但可以偷食得自在,就真係要好多元素。

廢話唔多講,呢度係咩地方我好清楚,唔講返個咸故,呢個post唔可能生存。

係幾年前,我係呢度遊蕩時識到佢,F小姐。我識到佢都係有d曲折。初初接觸都係用pm傾下計,我好鍾意吹水,如果對方同我傾唔到計,之後乜都唔使諗。慢慢就拎左wechat,就越傾越多。

F小姐原先都係諗住上黎搵食,但搵左一段日子搵到好心灰,係陰差陽錯之下就識到我。當時佢都無諗住有咩事發生,只係見有人吹到水,就一直吹。岩傾就自然想了解更多。有一日,佢唔小心比我睇到佢張相。到呢個位,出得post打死都話個女仔靚架啦,我估世上無幾個人,會同大家學講我搞左一條女,佢係樣衰。至於事實F小姐係咪靚,係咪好靚,大家自我幻想啦。我就話佢同藝人有得比。

由我地第一次pm計,都足足隔左超過一個月,就比我搵到個靚藉口約佢出黎。第一次見真人,真係估唔到咁靚。食就一定想食架啦,對住呢d大魚,一定要忍。果次見面都係好平常,食個飯傾下計,多半步都無做到。目的都係想保持距離,唔好嚇親人。
F小姐係我見識過最聰明既女人。佢成世人未偷食過,假如我係性愛張cv有十張A4紙咁長,佢就頂多係半張,半張A5,佢人生只曾有一個男人。即使佢未偷食過,但憑住佢既智慧,都可以想到好多偷食既潛規則。就好比一個剛畢業既學生出黎社會做事,竟然明白同事關係就係雙面刃一樣。佢搵對象,係好具體講到要有咩條件。而有d條件佢係從未妥協。佢呢d想法令我好驚訝,有興趣去了解佢。

小弟當然唔係省油燈,憑住多年搵食既經驗,一把口尚可以吸引到佢同我不斷吹。自見面後不久,其實大家都feel到可以再進一步,但我考慮到佢係初次偷食,我就比更多時間佢去考慮。而呢個時期,足足有兩個月之長。明明可以速戰,點解仲要等兩個月?呢個問題,我有細心反問自己。答案有兩個。第一點,我考慮到佢初次,我唔想佢未考慮清楚,一時意亂發生,事後有任何不愉快事情,都唔係我期望。第二點,係佢真係好得……哈哈,我想佢真心考慮清楚,咁我長食既機會就大增啦。

係呢兩個月入面,我地都常見面,食飯呀,睇戲呀,去下郊外,好有拍拖既感覺,同時我都感受到佢有自制。佢對好多事情既想法,都讓我了解到佢係一個合適偷食既人。自問唔係吸風飲露,再者人家都等左好耐,再唔比佢應該唔會放過我。就係某一日,我就直接約佢去開房。

那怕我有d經驗,都係第一次對住一個首次偷食既女人。唔好話佢驚,我都有d驚。當日我地食完飯,就去理想地進發。由於我唔知要花幾多時間先可以令佢放鬆,呢次係我人生第一次去開房要事先話加鐘。入到房氣氛係有d唔自然,但我已經唔理,上左床開左電視,唔夠五分鐘我就推低佢車起上黎。F小姐有d緊張,我地做完一輪前戲,我就帶個套,慢慢進入佢身體。我進入佢身體一刻,佢係百感交雜,人生第一次偷食,感受另一個男人進入自己身體,係啦,大約諗到呢兩句啦,我就射左啦。無錯,應該無一分鐘,我就射左。

我係快,我認,唔止認,仲一早同左F小姐講。佢初初都唔信,一個吹到自己身經百戰既人,點會快。呢d就輸經驗啦。正如有個女仔經歷過百個男人,都唔一定係技術好啦。呢次,佢親身體驗咩叫快。事後佢都有認,果一剎那個反應係,吓,乜咁快?真正既快槍手,係快到你唔信。

完左第一次,我地分開沖涼,沖完涼返床上,唔著衫攬住睇下電視傾下計,慢慢又扭作一團。都係果d事情啦,而對於經驗尚淺既佢,我都唔諗轉咩姿勢,只係今次就耐好多。佢經過第一次,今次都可以享受到少少,我感覺到佢自然左,仲有少許呻吟聲。搞左兩次我地就走人,我仲記得刻意去訂多一小時,最後係連一分鐘都用唔著。

呢一次對於我地黎講,可以話係一場熱身。經歷左呢一次,我地到而家都keep住一齊,不知不覺就幾年。

呢幾年同佢相處,佢既聰明,令我了解到自己更多。其中一件事,係點解我會偷食。 我相信好多有睇呢度既人,都有偷食經驗,當中成功既例子真係唔多。點解要偷食,好多人都認為係咸濕,係,我認我係咸濕,但如果只係為求插一插條女,其實係唔需要咁做,最簡單就去叫個雞。如果當事人有細心思考過,都仲要選擇去偷食而唔係去買,背後其實有好多因由。對我黎講,一個完美對手,除左係性愛上滿足到大家,心靈上既滿足都好重要。反過來,假如我認為佢唔可能滿足我心靈需要,仲有無可能會同佢發展呢?說來荒誕,卻是事實。

引用:
原帖由 古思堯 於 2018-6-5 09:23 AM 發表 查看引用來源

自問係一個偷食常客,係過去十幾年,明食偷食對我黎講唔係咩新鮮事,隨住時日,見得多,聽得亦多,每個人偷食都有不同原因,但可以偷食得自在,就真係要好多元素。

廢話唔多講,呢度係咩地方我好清楚,唔講返個咸故,呢個post唔可能生存。

係幾年前,我係呢度遊蕩時識到佢,F小姐。我識到佢都係有d曲折。初初接觸都係用pm傾下計,我好鍾意吹水,如果對 ...
F小姐仲有拖拍緊?但點解要偷食?

引用:
原帖由 古思堯 於 2018-6-5 09:23 AM 發表 查看引用來源

係幾年前,我係呢度遊蕩時識到佢,F小姐。我識到佢都係有d曲折。初初接觸都係用pm傾下計,我好鍾意吹水,如果對 ...
搵食嘅人,好少有你咁好耐性

引用:
原帖由 火星貓咪 於 2018-6-5 10:57 AM 發表 查看引用來源

搵食嘅人,好少有你咁好耐性
要有機會加好運

引用:
原帖由 野性的綿羊 於 2018-6-5 11:04 AM 發表 查看引用來源

要有機會加好運
但佢地維持左幾年喎,都真係難得

引用:
原帖由 火星貓咪 於 2018-6-5 11:07 AM 發表 查看引用來源

但佢地維持左幾年喎,都真係難得
人夾人緣。

引用:
原帖由 野性的綿羊 於 2018-6-5 11:14 AM 發表 查看引用來源

人夾人緣。
講真,單單搵到一個啱嘅人已經難,而家興速食,好多一黎已經要比相,甚至要比身材相,即係點,睇版呀?好唔尊重

引用:
原帖由 火星貓咪 於 2018-6-5 11:18 AM 發表 查看引用來源

講真,單單搵到一個啱嘅人已經難,而家興速食,好多一黎已經要比相,甚至要比身材相,即係點,睇版呀?好唔尊重
你好像有不快的經驗。。但唔識尊重好難長

引用:
原帖由 野性的綿羊 於 2018-6-5 11:22 AM 發表 查看引用來源

你好像有不快的經驗。。但唔識尊重好難長
呢d野,聽唔少喎

引用:
原帖由 火星貓咪 於 2018-6-5 11:37 AM 發表 查看引用來源

呢d野,聽唔少喎
可能有好有唔好。。誰知呢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆