引人,入性。

收藏  |  訂閱
7  3.4k

引人,入性。

係澳洲一段好長既時間,同居既女友卻漸行漸遠。
曾經我地都瘋狂過,除左3p只要你數得出既我地都玩過。
最後一次卻巳經係一年前。哩段時間我想盡辦法令佢享受,引佢入性。相信有好多同病相憐既師兄師姐會明白,想要令性冷感既另一半投入係非常困難的。
一年前最後一次,我記得系甘。沖完涼佢著左我最鐘意既吊帶連身睡衣。我卻要按奈住自己既衝動,點解?因為我知道女朋友冇辦法投入唔會好受,所以諗住等佢訓左打個丁就算。因為我都唔想佢唔舒服,我又抽下水就算啦,唯一可以做既就係拎支bb油同佢推。無錯只要唔插佢佢一d都唔會抗拒,佢係度係任我魚肉既基本上。
我檬住佢眼睛希望令佢更加放鬆,我除左佢條under那高左佢條裙少少,就開始將油慢慢倒落去佢腳上面。
由腳跟慢慢向上推,推到小腿對上有個位置其實好敏感,加埋bb油佢每次都會有少少抽搐,推到上大腿淋巴個人其實會又放鬆又有少少痕,然後就開始加油落patpat搓,通常搓到一半,我都會忍唔住用力渣。上面推反落去佢最敏感個位,佢開始張咀呻吟,對腳亦愈放愈開。見到佢開始有反應我就慢慢游上大腿內側,一下一下推近佢陰唇邊。本來想輕輕按摩佢,竟然濕哂巳經濕哂,我實在忍唔住,我按住佢雙手,錫佢條頸,著住under既我只有係佢陰道口磨佢,但我感覺到我條under巳經都系佢的水。女朋友竟然叫我快d插佢,我聽到竟然覺得好感動,當然亦更加硬,跟住我慢慢係後面淺插佢,佢既西水愈來愈多,一面推車我都忍唔住大大力打落去patpat度,因為上面全部都係油特別圓特別滑,女朋友愈叫愈大聲。
當然難得一次唔會咁快放生佢,反反轉佢扯左佢兩面吊帶落泥,繼續屌,唔知有冇人有同感,我特別鐘意大大力屌到對奶上下fing,感覺好爽。
雖然哩次最後一次都係我待候佢,但好過冇啦! At least 大家都投入。交功課大家又唔舒服我寧願食齊。that's what I am doing now. 除左按摩又有咩方法可以引入性呢,我真系好想知。(當然講緊男引女啦) thanks for reading 邊個得閒頃下計啦一到入夜寂寞感特別深。

引用:
原帖由 kayceee 於 2018-5-31 23:05 發表 查看引用來源
最後一次卻巳經係一年前。哩段時間我想盡辦法令佢享受,引佢入性。相信有好多同病相憐既師兄師姐會明白,想要令性冷感既另一半投入係非常困難的。
一年前最後一次,我記得系甘。沖完涼佢著左我最鐘意既吊帶連身睡衣。我卻要按奈住自己既衝動,點解?因為我知道女朋友冇辦法投入唔會好受,所以諗住等佢訓左打個丁就算 ...
而家冇同佢一齊?
側身按頸肩膀位,掃下耳仔,後頸囉

引用:
原帖由 lostergundam 於 2018-5-31 11:09 PM 發表 查看引用來源

而家冇同佢一齊?
側身按頸肩膀位,掃下耳仔,後頸囉
仲一齊緊。其實都試過,反而哩d佢一直冇太大反應。

引用:
原帖由 kayceee 於 2018-5-31 11:05 PM 發表 查看引用來源
一年前最後一次,我記得系甘。沖完涼佢著左我最鐘意既吊帶連身睡衣。我卻要按奈住自己既衝動,點解?因為我知道女朋友冇辦法投入唔會好受,所以諗住等佢訓左打個丁就算 ...
師兄,真係幫你唔到,小女子從來無此類問題,估計因人而異。。。掛

引用:
原帖由 Ida挨打 於 2018-5-31 11:39 PM 發表 查看引用來源

師兄,真係幫你唔到,小女子從來無此類問題,估計因人而異。。。掛
我知道,我都知係度好似異類。往事只能回味,不過反左香港誘惑多好多...

引用:
原帖由 kayceee 於 2018-6-1 11:37 PM 發表 查看引用來源

我知道,我都知係度好似異類。往事只能回味,不過反左香港誘惑多好多...
咁師兄你要把持住啦

引用:
原帖由 Ida挨打 於 2018-6-2 12:02 AM 發表 查看引用來源

咁師兄你要把持住啦
個心好矛盾, 人始終有需要

引用:
原帖由 kayceee 於 2018-6-2 12:06 AM 發表 查看引用來源

個心好矛盾, 人始終有需要
緣份到,就會天使魔鬼一齊出現了

前往最後回覆