上一頁下一頁
發新話題

這個夏天……我和老細有个約會

收藏  |  訂閱
83  9.8k

這個夏天……我和老細有个約會

睇左香討好内……近日識左果姐姐!
她在這個夏天有个奇遇、想我代筆分享、
希望各位不要見怪!
今趟是小弟、第一次執筆、全部照她所述。

上個星期和老頂坐船去了見客人、
果日好熱天氣下,在室外一陣已經汗流浹背,由底濕到上面,入到有冷氣地方需然又吹干返,但依然痴立立,感覺不舒服!
見完客經過商場,我老细話頂唔順想買條底底換一換,佢好快手唔揀左,仲問我。。。你都買件衫同底底換一換啦,咁仲同我行左去女裝部叫我揀,買完衫又話要換就換埋底嗰件先舒服,去左黛安芬度買,佢就係我旁邊等我揀,我揀完諗住咁私人嘢自己比錢啦,點知佢一手拎住話等佢比,望一望個胸圍然後話原來你有38D咁大,我都唔知點答佢好。。。
咁佢就話不如揾間酒店食個飯兼上房沖個涼先。。。
我都心知可能不妙!
點知我個預感中哂,上左房佢已經好唔客氣係我面前全裸,佢話沖涼就梗係要除哂先沖啦,你仲唔除等我幫你除。。。
心知上左賊船點好呢?佢剛才買比我套衫成6000幾,呢個世界乜都等價交易啫。。。
我又衰貪婪,著數左梗要付出,心想當我叫鴨囉,反正佢又唔差,30幾歲仔,見到佢條啫都幾養眼。。。嘻嘻
都是嗰啲動作,浴室中互相揸揸摸摸,佢已好硬,佢同我對波查滿浴液,又揸又錫我乳頭,我手就揸住佢條啫在搓。。。
沖完涼匆匆抹干了他就拖了我上床,又是嗰啲動作互摷下又錫錫打茄輪。。。
然後佢叫我瞓下等佢服侍我喎,佢就伏左係我二腿中間品我隻鮑魚,佢玩弄左我二片唇一陣,仲問我點解咁大又咁靚架,叫我點答佢呢?然後我就感覺我二片唇在佢口內滾動,點解我形空為滾動,佢真係不停地妹下妹下咁啜,又含住拉出來,我衹有閉目呻吟在享受。。。

來去都是插入那些動作!
佢有套,但插左半個鐘左右佢就問我,可唔可以唔用,我就點了點頭,佢就除左再插。。。
佢叫我想叫就叫,我都有叫~
叫佢大力吊我,吊入啲。。。
吊我。。。快啲大力啲
又問我 你老公勁定佢勁
我話 你勁過我條佬好多
佢又問 咁我代你條佬得閒就吊你好唔好
我話 好,你吊得比我隻佬勁好多
我又叫佢 大力啲插入啲
佢咁嘅身份,一定唔會有性病,所以我都好放心給他內射,可能是後生吧,所以射得幾多,他又是要我給他看住流出來。。。
事後回想过程、非常sweet之後坐船開開1心心返港。。。

全文完……有機會再分享!

請問女主角幾多歲? 有相分享嗎

果姐姐是在誤打誤撞下認識的!
圖片吾方便發

引用:
原帖由 Skidsteer 於 2018-5-29 09:47 AM 發表 查看引用來源
她是个人姐……而且是人見人愛
一見就頭岳岳的……

引用:
原帖由 Skidsteer 於 2018-5-29 09:47 AM 發表 查看引用來源
她是个人妻……而且是人見人愛
一見就頭岳岳的…
可愛人妻

引用:
原帖由 alan6688hk 於 2018-5-29 09:58 AM 發表 查看引用來源

她是个人妻……而且是人見人愛
一見就頭岳岳的…
可愛人妻
38D咁撚大波又咁撚淫,師兄你未屌?

引用:
原帖由 alan6688hk 於 2018-5-29 09:35 AM 發表 查看引用來源
睇左香討好内……近日識左果姐姐!
她在這個夏天有个奇遇、想我代筆分享、
希望各位不要見怪!
今趟是小弟、第一次執筆、全部照她所述。

上個星期和老頂坐船去了見客人、
果日好熱天氣下,在室外一陣已經汗流浹背,由底濕到上面,入到有冷氣地方需然又吹干返,但依然痴立立,感覺不舒服!
見完客經過商場,我老细話頂唔順想買條底底換一換,佢好快手唔揀左,仲問我。。。你都買件衫同底底換一換啦,咁仲同我 ...
條女都預左會比佢老细屌,仲唔撚系雞?
仲中出埋,師兄米撚執輸

呢件人妻摆撚明明買明賣,即是你都屌得?叫佢开個價屌屌佢😄
不過佢老细都咁大手筆,條女分分鐘比佢老细包起😱

引用:
原帖由 一聲笑 於 2018-5-29 10:02 AM 發表 查看引用來源

38D咁撚大波又咁撚淫,師兄你未屌?
冇呀……只是一般普通深少少的朋友咋!
面都未見过、不過女神可以在心中嘅!

引用:
原帖由 alan6688hk 於 2018-5-29 10:11 AM 發表 查看引用來源

冇呀……只是一般普通深少少的朋友咋!
面都未見过、不過女神可以在心中嘅!
入深少少?你面都未见過又点撚知佢38D?有冇比條女老点你

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆