上一頁下一頁
發新話題

引誘?

收藏  |  訂閱
62  13.3k

引誘?

我想講icon d相全部都係po過既舊相(即係至少2年前)
識得我耐既Ching、姐都知我同我男友係long d,所以好多時都係靠文字同相去引下對方,維繋下感情今次就分享下呢幾日同佢既對話
話說前幾日俾蚊咬大脾,所以影左相(個人訓左係床,對腳放左上牆)俾佢要佢錫番
我︰(相)又俾蚊咬:'):'):')
佢︰咬邊?睇唔到
我︰左邊大脾
佢︰唔見
我︰紅左個個位,就算睇唔到都要錫番
佢︰哦:smile_o09:
我︰算你la!睇到張相相你既注意力係邊?
佢︰睇到你無哂毛毛囉
我︰隔幾日就剃, 剃完先影俾你睇,係咪好乾淨呢?
佢︰做咩宜家咁乖呀?!
我︰隔幾日就剃係因為生得長先剃會好痛苦
佢︰係咁架咩?
我︰係~長得滯剃個陣好易會卡住,卡住會好痛
佢︰哦 好啦 乖乖
我︰下次俾你試下?
又影左張相(打側身夾條事業線出黎加扁咀)
我︰好耐無俾你揸波波lu
佢︰試咩?
我︰試下幫我剃毛毛
佢︰又唔係未試過
我︰次次都見血
佢︰無呀
我︰明明就有,第一次俾你剃毛毛個陣就流左好多血
佢︰我記得係濕哂囉
我︰無丫~損左3個地方,貼左膠布都不斷滲血
佢︰無呀
我︰有~我仲好清楚記得個日發生既一切,條褲你仲有冇著?
佢︰咩褲?
我︰有朱古力漬個條短褲
佢︰今日先著左
我︰影黎睇下
佢︰換左衫
我︰點解?
佢︰唔著得短褲囉
我︰見客?咁影第2野俾我睇
佢︰咩呀?!
我︰想睇硬左既棒棒
佢︰無啵…
我︰點解丫?
佢︰因為無硬囉
我︰你睇番我之前既相相
佢︰睇完…
我︰咁有冇硬?再諗番上次我幫你啜到濕到反光
佢︰要睇淫奴自慰
我︰咁我要睇你打飛機
佢︰下次返黎俾你睇
我︰唔得~我返黎你仲打飛機,作死丫?
佢︰又係你自己講既
我︰開cam打俾我睇就得,我係你隔離個陣就唔得
佢︰唔知啵…睇住我射
我︰我係你隔離,當然要射哂俾我。睇住你射,我又唔會飽
佢︰都係會射哂俾你架~顏射
我︰唔得丫
佢︰好呀 射到成面都係
我︰都話唔得
佢︰好呀好呀
我︰你餵飽左我先準
佢︰諗下~好啦 顏射完再插
我︰插完先準
佢︰淫奴曳…係咪想罰
我︰不知幾乖~日日早睡早起,3餐正常食
佢︰淫奴唔聽話
我︰你錫我,我咪聽話
佢︰錫唔錫都要聽話架
我︰你唔錫我的話點解要聽你話?我上次話想買既野到左lu~你想唔想睇相相?
佢︰你唔聽話點解要錫你呀?買左咩呀?!
我︰錫女朋友唔係應份咩?買左新底底
佢︰都要乖先得架
我︰我好乖
佢︰睇下
我︰睇咩?
佢︰新衫囉
之後影左兩張著新bra既相相俾佢
(完)
明明係想引佢,但唔成功:smile_o02:

哈哈…竟然挑戰你記性
以我印象佢不嬲都唔係好受你引誘架啦

算呀

呢d咪情趣囉

其實個Long D keep 左幾耐呢?
你真係忍到LONG D無SEX既時候嗎?

C姐,我都係long d 緊就黎兩年,成日都係玩sex cam,唔玩真係好難捱

引用:
原帖由 電梯變態的老闆 於 2018-5-2 08:40 PM 發表 查看引用來源
哈哈…竟然挑戰你記性
以我印象佢不嬲都唔係好受你引誘架啦
老la
記性唔好
唔常出文除左因為忙,另外個原因係好多細節都唔記得lu
有時好受,有時唔受

引用:
原帖由 04329234 於 2018-5-2 11:01 PM 發表 查看引用來源
其實個Long D keep 左幾耐呢?
你真係忍到LONG D無SEX既時候嗎?
都keep左年幾
點解忍唔到?想要個陣咪自己玩下玩具,或者沖個涼

引用:
原帖由 Bozoo 於 2018-5-3 11:58 AM 發表 查看引用來源
C姐,我都係long d 緊就黎兩年,成日都係玩sex cam,唔玩真係好難捱
加油
我同佢比較少開cam,因為佢好多時打過黎我都熄左燈訓緊教
所以通常都係文字同講電話多d
上面既對話已經橫跨左3日

引用:
原帖由 miyeebb 於 2018-5-3 01:24 PM 發表 查看引用來源

老la
記性唔好
唔常出文除左因為忙,另外個原因係好多細節都唔記得lu
有時好受,有時唔受
頂你,書都未讀完就話老
我又唔記得你仲有幾耐讀完:smile_13::smile_43:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆