貓貓的成長歷情再次 已更新

收藏  |  訂閱
17  4.1k

貓貓的成長歷情再次 已更新

很久冇寫文,因為提唔起勁
最近因為一個PM
又把我的心火由發出來
再次想把港女調教的過程和大家分享
貓貓經多年訓練貓貓已經學習了好多技巧

如現在會係主人射精前後用陰道一下一下收縮去為主人帶來歡樂
當射精後JJ退出陰道時亦會主動爬過來吸啜,用咀巴為主人清潔
我會慢慢update返近年的性事
如有新知請睇返從前的post

過去一年多貓貓已經習慣了被調教
但偶然還會帶點反擴
就是這樣才有挑戰性
有次她犯了錯
她自己要求我好好懲罰她

我要她全身赤裸
M字腳坐在沙發上
她好尷尬咁但都照做
我:現在自慰畀主人睇下
貓:可唔可以唔好咁啊!好尷尬啊!
我:妳是主人的什麼
貓:(面紅晒)我係主人的貓貓
我:係咩嘢啊?大聲d聽唔到啊!
貓:我係主人淫蕩的貓貓!
我:還有呢?
貓:主人喜歡幾時𨳒就𨳒,貓貓天生就係畀主人𨳒的
我:good!那現在自慰畀主人睇下
我就拿了個震蛋畀貓貓
貓貓尷尬地接過,開始M自腳中門大開咁自慰畀我睇,途中我不繼用說話去刺激佢和拍照
我:貓貓現在做什麼?
貓:(好細聲)貓貓在自慰…
我:點解咁啊?
貓:貓貓要表演畀主人睇
我:試過咁樣係男人面前自慰嗎?現在感覺點?
貓:未啊!從來都冇…依家好醜怪啊…
我:點醜怪啊?
貓:咁樣Mark大個閪畀主人睇,還要…(面好紅,開始講嘢一段段)
我:望住主人答清楚d(我拿著電話拍照)
貓:主人啊!唔好影啊…貓貓自慰緊畀主人睇啊…
我:貓貓閪痕未啊?
貓:主人啊…主人…貓貓個閪好痕啊!
我:係咩!多唔多閪水啊?
貓:貓貓好濕啦…啊…主人…貓貓想要主人…
睇到咁情況其實貓貓真係流發好多閪水濕到去肛門,我哄到好近睇貓貓成個下體紅晒漲晒,成個客廳都係貓貓的閪水味
我:貓想要主人點做?依家成屋都係你的閪水味
貓:貓貓要主人JJ
我一吐了一大啖口水到貓貓的閪上之後行開坐在另一張單人沙發上

我:現在把孟蛋蛋瑟入個閪到爬過來
貓貓照做,這時閪水已經流到落大腿,有點反光
其實好短路程,才幾步。但點住煙睇住貓貓瑟住震蛋流住水咁爬來,真係好好的視覺享受。
貓貓爬到我兩腿中間正想吹蕭之際。
我用手拿住她的長髮,問她
我:貓貓的咀是要來做什麼的?
貓:咀咀係要用來幫主人含𨶙和啜主人d精的
我:貓貓好乖乖,現在慢慢用你的咀服侍主人!
貓:知道主人
貓貓係這幾年間由一個唔吹蕭的港女畀我調教到識得好好吹蕭會前吐啖口水到JJ上才慢慢開始吹,真係算唔錯,但還不能深喉。

之後都係那些口爆完事
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=26233510&extra=page%3D44

第一個支持,想知點調教,定貓貓本身M 底?

大大力支持呀,睇曬你之前個post。好正。想知道貓貓而家進化成點。

貓貓唔算M底,有著港女的心態,我的睇法其實每個女人內心都有少少M底睇你點引發出來

如果你叫貓貓食屎,佢會唔會食呢?

引用:
原帖由 Mr.Mustache 於 2018-4-11 12:29 PM 發表 查看引用來源
如果你叫貓貓食屎,佢會唔會食呢?
我諗咁樣做over晒所有底線吧!有必要嗎?
我就唔會有咁樣的諗法

引用:
原帖由 loklok2d 於 2018-4-11 11:12 AM 發表 查看引用來源
貓貓唔算M底,有著港女的心態,我的睇法其實每個女人內心都有少少M底睇你點引發出來
唉…唔一定…有啲好強勢…
各樣方法都試過,只好話往事只能回味

引用:
原帖由 Isaac10001 於 2018-4-12 03:09 AM 發表 查看引用來源

唉…唔一定…有啲好強勢…
各樣方法都試過,只好話往事只能回味
香港女人係整個亞洲當中算最強勢的,但我心態係不合適的就不要也吧!眼睇好多港男去奉承港女,其實好多時弱勢係自己做成,並不能怪人,難度媾女媾到隻狗咁,滿有快樂或幸福嗎?唔好話要邊個食住邊個啊!尊嚴你自己放低了就好難拿回來的。

後門破處了嗎?~

引用:
原帖由 loklok2d 於 2018-4-13 08:08 PM 發表 查看引用來源

香港女人係整個亞洲當中算最強勢的,但我心態係不合適的就不要也吧!眼睇好多港男去奉承港女,其實好多時弱勢係自己做成,並不能怪人,難度媾女媾到隻狗咁,滿有快樂或幸福嗎?唔好話要邊個食住邊個啊!尊嚴你自 ...
有時唔係咁簡單既…人無完美
又想扑得,又想愛既,有時真係會諗下有冇揀錯,連口爆都無得再回味既時侯。

不過講起,如果另一半都鐘意調教,男人真係好有成功感同徵服感。

前往最後回覆