老公最近買左車。。。

收藏  |  訂閱
29  9.4k

老公最近買左車。。。

大家好,好耐冇上黎,大家最近好嗎?不過可能已經冇人記得我 😅

我上黎都係想分享性事
因為我本人好大食,但唔敢同閨蜜share。

提返少少,我同老公結婚前冇乜搞野,我仲以為佢性冷感,因為係佢面前 DIY 佢都冇反應仲覺得我唔應該咁。但結左婚後佢好似開左竅咁,雖然永遠唔夠我大食但都進步左好多架啦,好過冇啦!

講返最近單激野,雖然唔係我人生第一次但其實好耐冇試過,仲要係同老公。

老公一直有車牌但冇買車,最近終於做左車主啦。咁新牌仔梗係練下車,既然揸車我梗係手多!

有次點幾兩點先同朋友飲完野,我飲左少少酒,佢冇飲。我開始摸佢,我話:「我好想幫你含呀老公」!跟住佢話:「返屋企先啦!」我話:「唔制!」跟住就解開佢褲頭,直接摸。

佢都硬硬地啦,我話:「我要含呀!」咁我地梗係唔會咁危險揸住車含。結果我地搵左條路有個住泊到車嘅(唔好問我邊度呀,唔想揚)咁我梗係楊怡上身!佢都摷到我濕哂。

跟住我話不如係車試下搞囉!佢反問:「點搞呀?去後座?」咁我根據(睇av)嘅經驗,我就話:「係前座搞迫迫地唔係過癮啲咩?」之後我就拉低少少佢個耳背,坐左上去佢度un。我一路un,一路摸自己!可能佢都好high,where爛左我個 bra,係咁啜我個胸。咁係耳當然唔可以搞咁耐,所以我一路un一路下面盡量 夾實啲,加上可能佢好緊張,好快就射哂入去!之後。。。揸車返去時,我攰到係車瞓著左。

So happy wo

引用:
原帖由 anthonychan 於 2018-4-9 01:43 AM 發表 查看引用來源
So happy wo
係幾 happy 嘅,所以打出黎嘅時間同時回味

引用:
原帖由 yumyumyumgal 於 2018-4-9 01:45 AM 發表 查看引用來源

係幾 happy 嘅,所以打出黎嘅時間同時回味
打完濕左:smile_47:

引用:
原帖由 巡此王 於 2018-4-9 01:53 AM 發表 查看引用來源

打完濕左:smile_47:
hehe 的確係,不過老公訓左

引用:
原帖由 yumyumyumgal 於 2018-4-9 01:54 AM 發表 查看引用來源

佢訓左。。等我幫妳

引用:
原帖由 yumyumyumgal 於 2018-4-9 01:26 AM 發表 查看引用來源
大家好,好耐冇上黎,大家最近好嗎?不過可能已經冇人記得我 😅

我上黎都係想分享性事
因為我本人好大食,但唔敢同閨蜜share。

提返少少,我同老公結婚前冇乜搞野,我仲以為佢性冷感,因為係佢面前 DI ...
當然記得你,每次都好正

既然買咗新車就要用盡佢喇,要物色多啲地方玩下車震呀

引用:
原帖由 yumyumyumgal 於 2018-4-9 01:54 AM 發表 查看引用來源

含番醒佢,哈哈

重可以頭伸出窗,佢係後入,每啪一下你就伸出窗一啲,或是放腳出窗,佢可以插得更入,係車因爲環境同埋逼,會更剌激,當然最剌激最正就係有人既沙灘,日頭係水入面抽插,但係水人地又睇唔到你,又唔叫得出聲,超正

前往最後回覆