試左間嘢叫柏x頓

收藏  |  訂閱
34  5.6k

試左間嘢叫柏x頓

經過見到性圖沙隔離有間xx頓會所未去過,探險精神試一下,嚴重中伏。樓下寫香分138,算平呀,入到去都感覺奶奶地,up dup場,個19渣住支煙行來行去,個女服務員on99, 問乜都話唔知,掛住一邊玩手機一邊看電視,19問我有無約女,估計係手作場,318套餐,我驚死,都係按香分算,話238,唔撚係138咩,原來話fix左100小費,間場無技c按,要叫外援,等撚左成個鐘來個大媽,都預左啦,感覺無經驗,亂9咁按,都唔想講詳細啦!外面見到幾個運動裝都唔多掂,無人講的場真係好難有驚喜!

下次直係要睇清楚先上呀

引用:
原帖由 glue123 於 2018-4-5 07:20 PM 發表 查看引用來源
經過見到性圖沙隔離有間xx頓會所未去過,探險精神試一下,嚴重中伏。樓下寫香分138,算平呀,入到去都感覺奶奶地,up dup場,個19渣住支煙行來行去,個女服務員on99, 問乜都話唔知,掛住一邊玩手機一邊看電視,19問我 ...
咁奇怪,BSD口爆場你都唔知?未去過?

因為佢60分鐘,所以我唔幫親佢

邊有人去果度推油丫
所以真係要等,好耐,揾人比你

呢間好似係極高危場
不要去

引用:
原帖由 emau1 於 2018-4-5 09:36 PM 發表 查看引用來源

咁奇怪,BSD口爆場你都唔知?未去過?

因為佢60分鐘,所以我唔幫親佢

邊有人去果度推油丫
所以真係要等,好耐,揾人比你

呢間好似係極高危場
不要去
我真係唔知wor, 都無下次啦,環境唔得女唔得

呢間冇乜師兄提過,反而想知隔離聖陶咩玩法,見門口招牌好似吾錯

引用:
原帖由 Move2002 於 2018-4-5 22:34 發表 查看引用來源
呢間冇乜師兄提過,反而想知隔離聖陶咩玩法,見門口招牌好似吾錯
大場,有手作項目,d女okay,囡囡指數不高,服務很不大膽。

引用:
原帖由 Move2002 於 2018-4-5 10:34 PM 發表 查看引用來源
應該是手推,看客服D女幾后生靓女

笑死,骨場初哥

引用:
原帖由 Move2002 於 2018-4-5 10:34 PM 發表 查看引用來源
邊係呀,久唔久我就會踩下呢間野,夠膽死係客人面前拎未洗既衫褲比客著
浴室又尿臭沖天
客服相又百份百ps 照,完全無真人照,佢同Sakura 水會一樣係咁
即使換晒批19 locker 仔,但管理差到咁,唔去無損失
仲有,以前呢個前好多印尼客出沒,依家係點就唔知,怕既可以唔去

引用:
原帖由 SS000 於 2018-4-5 11:27 PM 發表 查看引用來源

邊係呀,久唔久我就會踩下呢間野,夠膽死係客人面前拎未洗既衫褲比客著
浴室又尿臭沖天
客服相又百份百ps 照,完全無真人照,佢同Sakura 水會一樣係咁
即使換晒批19 locker 仔,但管理差到咁,唔去無損失
仲 ...
頭先,果兩格大沖涼格
中間位置,應該有客人賴左d屎係地下度
我做完按摩去沖涼,d屎重係度
吊,冇人清潔 ......

今日個相好預時間預得唔好
她擦我的龜頭的時候,電話響,夠鐘
我唔加鐘,今次冇鬼鼠玩了
過兩日再去SZ睇下有乜野食

前往最後回覆