福田珠王遇上神經鷄

收藏  |  訂閱
14  7.1k

福田珠王遇上神經鷄

琴日同老友去下沙食飯,間野上海黎深圳開分店
一出地鐵站果個商場入,糖醋排骨,炒飯,沙冰,炒茄子同包魚2個人120rmb✌🏻
之後老友提出要求去口爆,咁就返皇剛果頭,黃色牌,一入沖涼,有陣怪味
本身約左10號,之後先話今日請徦,輪左件68,様柒,不過身型ok,都on99
乜都未做就問我點獎勵佢,我話射係你個嘴到算唔算
佢話我好休乜
之後做服務,問我有無拿過西
我都無出聲,佢自己除左條底富推埋黎
平心而論,塊西係幾靚
可惜佢太豬,拿唔落
之後又不停問點獎勵佢,我無出聲
佢含都唔含就咁幫我用手打出
出去洗手果陣叫佢拎埋袋,唔诜再入黎
佢係咁話自己好慘又點又點
最後比左50打發佢,佢走果時仲用自己d鄕下話口upup
比$果陣同經理投訴
話返60現金卷比我下次用
咪搞,一出門口del we7
之後去世外dup骨
包膠鉛筆

你都幾攪野。呢頭自己比小费人,轉頭投訴人。索性唔比直接投訴。

引用:
原帖由 Skywalker67 於 2018-3-20 03:07 PM 發表 查看引用來源
你都幾攪野。呢頭自己比小费人,轉頭投訴人。索性唔比直接投訴。
呢 D 咪又要威 . 又要戴頭盔 ...

引用:
原帖由 Skywalker67 於 2018-3-20 03:07 PM 發表 查看引用來源
咁佢喊哂口可以點

引用:
原帖由 bobby16skyy 於 2018-3-20 03:22 PM 發表 查看引用來源

咁佢喊哂口可以點
師兄,係甘問獎勵果下,加埋博大霧,已經要企硬,心軟唔係對住呢d大食懶。

引用:
原帖由 bobby16skyy 於 2018-3-20 02:03 PM 發表 查看引用來源
琴日同老友去下沙食飯,間野上海黎深圳開分店
一出地鐵站果個商場入,糖醋排骨,炒飯,沙冰,炒茄子同包魚2個人120rmb✌🏻
之後老友提出要求去口爆,咁就返皇剛果頭,黃色牌,一入沖涼,有陣怪味
本身 ...
倚,fuk tin 果便好似幾好環境
希望個風唔好打到去果邊

睇左個 report
我又唔覺得個jc個人好差
你憎佢只不過佢個樣唔靚摭

下沙有地鐵站?

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

最多的SN預約

請 加 微 訊 : n7760n 或 k6230k (常改變,最新號可上網站取得)

網站: 1 7 1 s e x . c o m

引用:
原帖由 007_jamesbond 於 2018-3-20 11:06 PM 發表 查看引用來源
下沙有地鐵站?
有喇. 車公廟隔離.

前往最後回覆