上一頁下一頁
發新話題

今日公司冇人(#94相)

收藏  |  訂閱
362  53.8k

今日公司冇人(#94相)

下晝同事都走曬,老闆冇事都唔會咁快返到,突然想起,不如係電話開套4仔,係屋企唔可以開聲始終爭緊d,係office就可以較到最大聲,頭先播左套Airi Minami大波妹系列,三男三女,Airi俾男人瀨西瀨到大叫,瀨到high曬,真係正!而我都忍唔住縮係檯底度DIY,哈~

引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-2-24 03:28 PM 發表 查看引用來源
下晝同事都走曬,老闆冇事都唔會咁快返到,突然想起,不如係電話開套4仔,係屋企唔可以開聲始終爭緊d,係office就可以較到最大聲,頭先播左套Airi Minami大波妹系列,三男三女,Airi俾男人瀨西瀨到大叫,瀨到high曬, ...
叫我陪妳睇

引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-2-24 03:28 PM 發表 查看引用來源
下晝同事都走曬,老闆冇事都唔會咁快返到,突然想起,不如係電話開套4仔,係屋企唔可以開聲始終爭緊d,係office就可以較到最大聲,頭先播左套Airi Minami大波妹系列,三男三女,Airi俾男人瀨西瀨到大叫,瀨到high曬, ...
等你high到一半即時開門同你一齊玩,甘就正啦

若有男同事出現、你一定姦左佢!hehe

引用:
原帖由 香港狂野的樓主 於 2018-2-24 03:37 PM 發表 查看引用來源

叫我陪妳睇
呢d如果有機會同你去爆房先再睇啦~

引用:
原帖由 ilovewomen2000 於 2018-2-24 03:37 PM 發表 查看引用來源

等你high到一半即時開門同你一齊玩,甘就正啦
我老闆結左婚架拉,點會相搞個肥婆哪~

引用:
原帖由 Water_man 於 2018-2-24 03:41 PM 發表 查看引用來源
若有男同事出現、你一定姦左佢!hehe
我冇男同事架,同埋唔可以俾怇地知我呢d野~

引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-2-24 03:55 PM 發表 查看引用來源

呢d如果有機會同你去爆房先再睇啦~
到時睇妳同聽妳叫都滿足啦…

我都想同你一齊睇

引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-2-24 03:56 PM 發表 查看引用來源

我老闆結左婚架拉,點會相搞個肥婆哪~
搞high你先有征服感

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆