上一頁下一頁
發新話題

又係年初二 (p.1, 5, 8,12,17,20,23,29,33,39,56,59,73,78,79)

收藏  |  訂閱
1.3k  348.8k

又係年初二 (p.1, 5, 8,12,17,20,23,29,33,39,56,59,73,78,79)

wetcouple 戶口已被版主禁止發貼,佢話我post露點相.....所以老公比咗佢account 我用。
先來一下今朝report, 因為呢排好凍,所以冇乜做過,但實在餓得太耐今朝阿女返咗學就叫姐姐出去買餸,就喺呢個時候入房開大暖氣,直接拉低老公條褲食腸,好快已經比我搞到好硬好硬,跟住輪到老公招呼我,佢奶我啲水溜到成個pat pat 濕晒 :smile_13:
我就叫佢快啲入,唔好遲返工,但佢答老婆咁好玩,要慢慢玩完先返工,結果喺凍冰冰嘅天氣下暧凹凹咁比老公瘋狂抽插,完事後我問老公點解咁耐冇做到做咁耐?? 因為佢平時耐冇做會快啲射,佢話因為會敏感啲喎, 但今日超勁我嚟咗7-8次, 我問佢係唔係出去偷食,佢又係一向答案:老婆咁正咁淫咁好屌,點會喺出面嘥彈藥,真係比佢激死又冧死。

姐姐平時一定比你啲叫聲整到佢又痕又餓

引用:
原帖由 wetpete 於 2018-2-6 02:56 PM 發表 查看引用來源
wetcouple 戶口已被版主禁止發貼,佢話我post露點相.....所以老公比咗佢account 我用。
先來一下今朝report, 因為呢排好凍,所以冇乜做過,但實在餓得太耐今朝阿女返咗學就叫姐姐出去買餸,就 ...
越來越正同淫
我估姐姐會比你哋搞到晚晚 DIY

對,姐姐可能在床下底放機偷碌,之後慢慢聽慢慢DIY 享受

引用:
原帖由 couplelover 於 2018-2-6 03:04 PM 發表 查看引用來源
姐姐平時一定比你啲叫聲整到佢又痕又餓
應該廳唔到,因為都幾遠

引用:
原帖由 gunfan 於 2018-2-6 03:20 PM 發表 查看引用來源
對,姐姐可能在床下底放機偷碌,之後慢慢聽慢慢DIY 享受
Set 咗影唔到啦咁黑....

巧正巧精彩,晨早morning Q

食完morning Q夠吾夠飽:smile_o01::smile_o01:

樓主甘會引老公, 他又點會出去偷食呀:smile_30:

想重溫露點相

靚太一Q不止痕㗎 
靚太個post 比人删除😨傷心 
下次pm 放links 給我們看大飽魚 
太冷了,男人凍到軟林林.靚太出囗出洞爽住老兄條硬 JJ ..靚太再度比老兄笑,靚仔想溝你的事情???

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆