上一頁下一頁
發新話題

迎昆***

收藏  |  訂閱
166  19.1k

迎昆***

最近大風,都係去手打場安全些,搵左****
Jc唔多介紹啦,前mk紅牌,難約,所以一直冇搵過,可能而排高危,前兩日約佢終於約到,準時到,佢都準時上鐘,樣幾o靚妹feel,同相都有8成似,幾靚既。上鐘先知得60分鐘,不過算,見妳紅牌,試一次咁多。
part1冇特別冇咩力,是但,主要睇part2
都有解甲,中路原來都有c,波形靚,正。波推左一陣就入戲肉,因個人都唔需要太多前戲,埋牙最實際。中路任食,波波都算堅挺,之後試上路,冇得車,點到即止,之後再試下路,本身隔底摸,最後除晒兼可指插加乃鮑,冇味少毛,唔錯,亦交足戲,反應都唔錯,難怪紅牌,可以一試,報告完畢。

引用:
原帖由 yuripenny 於 2018-2-3 03:10 PM 發表 查看引用來源
Jc唔多介紹啦,前mk紅牌,難約,所以一直冇搵過,可能而排高危,前兩日約佢終於約到,準時到,佢都準時上鐘,樣幾o靚妹feel,同相都有8成似,幾靚既。上鐘先知得60分鐘,不過 ...
D動作似足認叻教主。

引用:
原帖由 yuripenny 於 2018-2-3 03:10 PM 發表 查看引用來源
Jc唔多介紹啦,前mk紅牌,難約,所以一直冇搵過,可能而排高危,前兩日約佢終於約到,準時到,佢都準時上鐘,樣幾o靚妹feel,同相都有8成似,幾靚既。上鐘先知得60分鐘,不過 ...
呢個係手打場?舊年都爆過水管,樓主小心。

我知係一國兩制
上得去玩就冇百份百安全,唯有天主保佑

又加左價, 而且手推70分鐘電話響, 幾個都係咁, 大勢所趨

引用:
原帖由 廚房變態的師兄 於 2018-2-3 03:48 PM 發表 查看引用來源

呢個係手打場?舊年都爆過水管,樓主小心。
型棍直頭屬於中高危!
個塲硬件垃圾到唔恨,不過個別囡囡幾得!

引用:
原帖由 陳十二 於 2018-2-3 05:09 PM 發表 查看引用來源

型棍直頭屬於中高危!
個塲硬件垃圾到唔恨,不過個別囡囡幾得!
係既
硬件3流,軟件一流

樓主夠勇,唔知客多不多?

引用:
倚!手打場都可以食鮑,太好了
唔知  各奔  得唔得呢?

小鬼係唔錯,都可以返啅既

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆