上一頁下一頁
發新話題

Club Queen的魅力

收藏  |  訂閱
67  10.7k

Club Queen的魅力

小妹係外國居住,算係半個鬼妹性格都好開放。平時最中意做既就係落club;每次都係個場度大放光彩,連個個朋友都叫我做夜店女皇。不過我只中意撩完就算,算係女皇施捨一下軍糧比兵仔。

首先講下我會點樣著落club啦,我中意性感得黎令人移唔開雙眼;所以次次一係就小背心加短裙,或者一條黑色lace吊帶緊身裙,最後加一對霸氣高爭鞋。每次落club我都會等仔仔撩,唔高大靚仔既我就即刻走。想同我跳舞親密既人好多,講下最近一次既clubbing經歷先~

個晚我去市中心既一間大club,灰色V字背心特顯我對波波,下身緊身既黑色皮裙包到我patpat實一實;最後當然加上我最愛既thong係入面啦~ 入場跳左一陣舞之後酒精開始上腦,動作亦都放左好多。舞池入門比較多人有少少逼,人貼人既感覺令我開始覺得興奮。無耐見到有一個195cm既鬼仔,我只簡單一個眼神同微笑已經引到佢走過黎,係後面開始摸我腰同掃落patpat。我feel到下面d水開始流了;我背貼住佢個身咁曼妙扭動,feel到頂住我pat既JJ慢慢漲大同變硬。去到呢一刻我頂唔順了就另轉身同佢盡情濕吻。佢舌功好厲害,心入面覺得如果比佢奶妹妹就真係極上享受!:smile_o05:呢個時候佢雙手開始係我背上游走,一時錫下頸一時係我耳仔邊吹氣;我已經爽到淨係識捉住佢手臂任佢魚肉。佢將我身調轉係後面一邊攬住我一般揸我波波,佢手都好巧,無幾耐已經隔住個bra搵到我乳頭,重點攻擊。我已經舒服到忍唔住大聲呻吟,下面潮水洶湧咁流,好想比人好好慰籍一下啊… 佢亦都全身發熱大聲喘氣,頂住我既JJ硬到條鐵咁,我就知道今次已經成功撩到仔仔了,真係好簡單呢。後黎個晚因為朋友醉酒得好厲害,必須要送佢返屋企;無得同靚仔繼續玩了...

第一個插頭香支持你!
有冇奬品呀?😆

咦...頭香!
撐下你先..
唔熟thong既野 都唔知答唔答好:smile_o14:

VS牌紅色thong

引用:
原帖由 Gab15 於 2017-12-19 03:15 PM 發表 查看引用來源
第一個插頭香支持你!
有冇奬品呀?😆
想要咩獎呀~

引用:
原帖由 《豬兜》 於 2017-12-19 03:16 PM 發表 查看引用來源
咦...頭香!
撐下你先..
唔熟thong既野 都唔知答唔答好:smile_o14:
兩個人搶頭香

引用:
原帖由 Gab15 於 2017-12-19 03:17 PM 發表 查看引用來源
VS牌紅色thong
過幾日開估~

引用:
原帖由 Gblahx 於 2017-12-19 04:07 PM 發表 查看引用來源

兩個人搶頭香
輸左啦我~ 慢左1min sosad

引用:
原帖由 Gblahx 於 2017-12-19 04:07 PM 發表 查看引用來源

想要咩獎呀~
Thong相相!全場最sexy個條!

引用:
原帖由 Gab15 於 2017-12-19 04:14 PM 發表 查看引用來源

Thong相相!全場最sexy個條!
下次先

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆