TSG#22技師

收藏  |  訂閱
16  3.3k

TSG#22技師

星期五去TS G 揾#22, 第一次見真人,的確同相片不同,真人比相片青春漂亮。目測一对堅挺導弹,应該有36C,但佢話只有B级! 如果鍾意大乳牛既Ching 就要揾佢啦!
Part 1,按得好舒服,有正骨水準!
Part2,有波推,有漫游,有瀨袋袋,非常勤力!上路輕車,中路任搾任啜,下路不通,所以指數不高,非常可惜!
日頭要試就要快手,佢就黎轉晚班架啦!

引用:
原帖由 mcmc1000 於 2017-12-10 02:09 PM 發表 查看引用來源
星期五去TS G 揾#22, 第一次見真人,的確同相片不同,真人比相片青春漂亮。目測一对堅挺導弹,应該有36C,但佢話只有B级! 如果鍾意大乳牛既Ching 就要揾佢啦!
Part 1,按得好舒 ...
仲要試!之前kit sir 試過,指數010, 引述完畢。

冇可能咁低,22絕對好玩

客人態度都會影響jc表現

試過,指數有066,帮佢加鐘可以探訪細妹

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-12-11 02:28 AM 發表 查看引用來源
試過,指數有066,帮佢加鐘可以探訪細妹
加鐘先可以探訪? 咁唔加數毛毛呀?

引用:
原帖由 tigerlau 於 2017-12-11 02:51 AM 發表 查看引用來源

加鐘先可以探訪? 咁唔加數毛毛呀?
最后10分鐘才可除底底引你去加鐘去品尝妹妹。

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-12-11 03:14 AM 發表 查看引用來源
最后10分鐘才可除底底引你去加鐘去品尝妹妹。
品嘗妹妹价好貴,等於幫襯佢多一次,咪哪!留番D錢去另外一個場玩,重好啦!

引用:
原帖由 mcmc1000 於 2017-12-11 07:51 AM 發表 查看引用來源

品嘗妹妹价好貴,等於幫襯佢多一次,咪哪!留番D錢去另外一個場玩,重好啦!
想知道還有邊個塲係好玩的,C兄有什麼好介紹

22号樣子好一般,呢的料應該什麼也有吧:smile_o12:

前往最後回覆