上一頁下一頁
發新話題

時光飛逝 , 有冇當年 copy 團嘅兄弟 ?^ ^

收藏  |  訂閱
58  6.6k

時光飛逝 , 有冇當年 copy 團嘅兄弟 ?^ ^

當年超好玩 !
個個禮拜有團
有次約四十人嘅團友加埋幾十女女上酒樓
場面幾甘感動 
好多美好回憶在 cp .........

引用:
原帖由 tammW 於 2017-12-4 09:48 PM 發表 查看引用來源
當年超好玩 !
個個禮拜有團
場面幾甘感動

差D忘了曾經有Copy團!當年和自己朋友去玩多点,Copy join 過兩次only

我是 2008 年, copy 團的兄弟

未join過,只係知copy仔俾人玩到要收皮

引用:
原帖由 tammW 於 2017-12-4 09:48 PM 發表 查看引用來源
當年超好玩 !
個個禮拜有團
場面幾甘感動 

我记得copy同馬仔團班團友挑完女去食飯七点多食到八点多,留下20-30件女系房,
我一個挑戰七至十件女圍,
最搅笑好多新手團友系企系女后面睇女玩骰盅
又有些團友一个坐二件,三件女,
成房女女多到晕。
比一件女$,十几件女同我玩。
正。好过落吧隊酒。。

以前正呀,
酒$250-300
女Salon or ktv$500-800
酒店168-210
一千左右玩一晚。
留几晚連續玩都得。

現在3000-3500先玩得一晚

最精彩係光猪跳disco,十幾廿十對波任揸:smile_47:

引用:
原帖由 ahwong383 於 2017-12-4 10:22 PM 發表 查看引用來源

差D忘了曾經有Copy團!當年和自己朋友去玩多点,Copy join 過兩次only
我记錯了,我兩次都系跟馬仔团。馬仔成日搞客D女哈哈

引用:
原帖由 豆腐dove 於 2017-12-4 11:54 PM 發表 查看引用來源
最精彩係光猪跳disco,十幾廿十對波任揸:smile_47:
長安光豬及玩淫戲才懷念...

引用:
原帖由 ahwong383 於 2017-12-5 00:28 發表 查看引用來源

長安光豬及玩淫戲才懷念...
yes, 長安光豬, I very like this, but after January of 2014, no more:')

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆