上一頁下一頁
發新話題

del

收藏  |  訂閱
55  4.8k

del

del del del

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-11-30 08:31 PM 發表 查看引用來源
自說是96后而識講白話的,小肥,细A波,頭part:按前后全身正骨半個小时,夠力,OK既
尾part:用油推屁股,轉正身,上路只可亲下面咀脣,中路唔係幾想被乃,因為痛;話大兒妈剛來第一天;只好乃 ...
小肥,細A 仲要低指到咁,捱到一個月算佢本事

引用:
原帖由 SS000 於 2017-11-30 08:50 PM 發表 查看引用來源

小肥,細A 仲要低指到咁,捱到一個月算佢本事
有師兄早就出了#68頭鐘報告,放在香港,大陸。777兄出遲了。

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-11-30 08:31 PM 發表 查看引用來源
自說是96后而識講白話的,小肥,细A波,頭part:按前后全身正骨半個小时,夠力,OK既
尾part:用油推屁股,轉正身,上路只可亲下面咀脣,中路唔係幾想被乃,因為痛;話大兒妈剛來第一天;只好乃 ...
支持七兄報告,指數咁低,不如試下第2個,例如,3,38,61……

引用:
原帖由 kevinku1985 於 2017-11-30 09:11 PM 發表 查看引用來源

有師兄早就出了#68頭鐘報告,放在香港,大陸。777兄出遲了。
以睇哂報告先去馬,都係预咗伏的

引用:
原帖由 廚房變態的師兄 於 2017-11-30 09:36 PM 發表 查看引用來源

支持七兄報告,指數咁低,不如試下第2個,例如,3,38,61……
想試38,佢今天休息

師兄.....乜佢細A‥你有無睇錯‥‥幾大波WO

引用:
原帖由 Ar_wiL 於 2017-12-1 02:48 AM 發表 查看引用來源
師兄.....乜佢細A‥你有無睇錯‥‥幾大波WO
我只是揸和錫佢对波幾秒鐘,佢話大兒妈來,蓬痛,我便冇再留意对波而專攻上路,兑之条女好錫身,將大部份时間同你做全身按摩做埋前列線保健,剩底少少吋間幫你打飛G,認真好聪明話大兒媽來的借口,又唔比我檢查,最后我要拿出佢份報告話有3条6,佢才给我亲佢咀下脣咋

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-12-1 08:21 AM 發表 查看引用來源

我只是揸和錫佢对波幾秒鐘,佢話大兒妈來,蓬痛,我便冇再留意对波而專攻上路,兑之条女好錫身,將大部份时間同你做全身按摩做埋前列線保健,剩底少少吋間幫你打飛G,認真好& ...
777兄,前天john兄出簡單報告中高中。我朋友約都364。如果技師唔係666,又點比666給你。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆