惠州短TRIP行:廁所玩GATHERING環保喉爆(有圖)

收藏  |  訂閱
19  20.3k

惠州短TRIP行:廁所玩GATHERING環保喉爆(有圖)

由三水出發短TRIP咗惠州兩日, 夜晚飯食完無嘢好攪, 搵細佬嚟攪, 呢個場有足浴亦有按摩, 你問部長佢都無意思介紹正骨, 直接話¥168 (HJ) 同埋¥308 (BJ).

房內硬件好似我返HK嘅上樓骨, 有獨立廁所都OK乾淨, 沖洗時有件女敲房門入嚟執床, 洗完即刻瞓落床, 睇佢都係30+相頭, 有返少少BABY FAT個種, 身體軟皮膚嫩, 應該係好多男人都中意玩嘅BODY.

揼咗唔夠半PART鐘, 偷襲我係咁RJJ呀...RPP呀...波DEE推油前後做哂, 俾我抽水無玩閃避球, 佢再次CFM咗我係BJ餐, 陪洗有互動互摸, 廁所內GATHERING咁玩嘢, 硬直直即場環保跪簫, 逗起細佬直含橫舔到袋底, 舔下舔下返到棍頭啜下啜下, 好似BBQ芝士腸似爆將爆, 咀細喉嚨淺, 唔係口爆而應該係喉爆咗佢, 99%好似中出入洞咁好FEEL, 佢唔係即刻鬆口吐返哂出嚟, 而係事後簫咁啜撚到細佬半軟硬, 好耐都未試過口簫得咁挑逗性嘅女, 玩得多你應該清楚我嘅感受, 玩完洗完離場時, 佢話下次嚟熟客有¥398 (ML), 遲啲再TRIP惠州後再REPORT.

惠州or淡水?

睇背後都好誘人 師兄食到好野

我系惠州做野几年都唔知道有得这样玩,是那里啊师兄?

C Hing 小弟都係惠州翻工,邊度有甘正既地方呀?

引用:
原帖由 alfawong 於 2017-11-11 11:48 PM 發表 查看引用來源
C Hing 小弟都係惠州翻工,邊度有甘正既地方呀?
c 兄有冇去過公車站果頭的:
天外天,金葉,南方,豪威
最後兩間都去過一次,都係果d
惠州果度d足浴場應該都係飛機場離的

引用:
原帖由 emau1 於 2017-11-12 12:28 AM 發表 查看引用來源

c 兄有冇去過公車站果頭的:
天外天,金葉,南方,豪威
最後兩間都去過一次,都係果d
惠州果度d足浴場應該都係飛機場離的
有口爆場
同有幾間吊西場!要經理電話先可玩

要熟人介紹 ?

請問其實位於惠洲定淡水?

引用:
原帖由 豬葛扯旗 於 2017-11-10 05:16 PM 發表 查看引用來源
由三水出發短TRIP咗惠州兩日, 夜晚飯食完無嘢好攪, 搵細佬嚟攪, 呢個場有足浴亦有按摩, 你問部長佢都無意思介紹正骨, 直接話¥168 (HJ) 同埋¥308 (BJ).

https://i.imgur.com/e8c3kZW ...
30才走加仲係bday fat ? 師兄個D叫身形走樣唔係bday fat 呀!
不過都多謝介紹!但唔係我玩果類型,我就喜歡青春型!

前往最後回覆