SYX 中伏

收藏  |  訂閱
13  3.0k

SYX 中伏

昨晚先去TSG,技師識白話,身材幾好,可惜有啲鬆弛,總括過程都幾好,可返食。之後出廳坐,沖涼房浸屎味慢慢滲出,揮之不去。無奈下去SYX點98號,點知瀨嘢!一入嚟報工號後就按,但粒聲唔出。撩左句覆話按背時唔講嘢,係唔想客人辛苦。part II搵毛巾遮住我下體幫我除褲?!?!心口隔衫嗨左我幾嘢,之後褪左上衣落油㦸,全程依然冇出聲!上中路唔掂得,下路隔褲摸。見佢咁有性格,我就蛇咬都唔出,佢竟然開口問我點搞,仲要講白話,我問做乜之前唔講嘢,仲要講普通話?問多兩句先知原來佛山人,咁好武功果然不愧為佛山人。最頂癮句:你要摸才可以下次不要找我了!?!?唔摸得唔通佢只可以開大???小弟不才,昨晚折戈沉沙,期待有師兄可以攻略佢開佢大,請請。。。。。

引用:
原帖由 9440940964241 於 2017-10-29 03:02 PM 發表 查看引用來源
昨晚先去TSG,技師識白話,身材幾好,可惜有啲鬆弛,總括過程都幾好,可返食。之後出廳坐,沖涼房浸屎味慢慢滲出,揮之不去。無奈下去SYX點98號,點知瀨嘢!一入嚟報工號後就按,但粒聲唔出。撩左句覆話按背時唔講嘢, ...
依家D骨妹的的確確係好寸㗎!鬼叫人哋肯拋個身出來做咩!真係好睇人做服務,
你受佢氣時佢又可能對自己like嘅客有超高服務!
谷氣都係無用,你最多係下次唔搵佢但唔代表佢會憂
無客無場比佢搵食!

引用:
原帖由 9440940964241 於 2017-10-29 03:02 PM 發表 查看引用來源
昨晚先去TSG,技師識白話,身材幾好,可惜有啲鬆弛,總括過程都幾好,可返食。之後出廳坐,沖涼房浸屎味慢慢滲出,揮之不去。無奈下去SYX點98號,點知瀨嘢!一入嚟報工號後就按,但粒聲唔出。撩左句覆話按背時唔講嘢, ...
師兄tsg穩邊個,介紹下

引用:
我就話最好方法係一定要🈶一批可以玩得開心的熟技師在手,
如果打算走兩場頭場試新野,如果玩得開心下一場可再試新,
如果係跌錢下一場一定搵熟技師彌補之前嘅不愉快心情!

引用:
原帖由 名留萬世 於 2017-10-29 06:55 PM 發表 查看引用來源

我就話最好方法係一定要🈶一批可以玩得開心的熟技師在手,
如果打算走兩場頭場試新野,如果玩得開心下一場可再試新,
如果係跌錢下一場一定搵熟技師彌補上前嘅不愉快心情!
又唔可以話TSG跌錢,係硬件差啲,其實啲囡都唔錯。轉場係想搵間環境好啲嘅過夜。

一定要有兩手女 STAND BY

引用:
原帖由 9440940964241 於 2017-10-29 15:02 發表 查看引用來源
SYX即係边間?

引用:
原帖由 sas369 於 2017-10-30 01:47 AM 發表 查看引用來源

SYX即係边間?
水雲軒卦,D女最保守,去過夜睡覺就一流

引用:
原帖由 9440940964241 於 2017-10-29 07:13 PM 發表 查看引用來源

又唔可以話TSG跌錢,係硬件差啲,其實啲囡都唔錯。轉場係想搵間環境好啲嘅過夜。
TSG唔係新開果間嗎?有好幾個ching都出報告話好,
點解你會話硬件差?

未有微信約囡年代都無咁多寸西,自從有左預約既system就係咁:smile_39:

前往最後回覆